• Свеж
Ангоили 10 Парчиња Шестоаголна Силиконска Кутија Силиконски Контејнери Контејнер За Складирање Креативна Силиконска Кутија Преносна Кутија За Складирање Силика ?
zoom_in

Ангоили 10 Парчиња Шестоаголна Силиконска Кутија Силиконски Контејнери Контејнер За Складирање Креативна Силиконска Кутија Преносна Кутија

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Силикон ПРЕНОСЛИВА ТЕГЛА за СКЛАДИРАЊЕ овие кутии за складирање паста се лесни за полнење и чистење, ќе ви донесат добро искуство со користење. ЕЛАСТИЧНА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ завршува со премиум силиконски материјал. Можете да го носите со себе за да ја држите пастата. КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ погодно се Вклопува во вашиот џеб или чанта за активности на отворено. И неговиот стилски изглед може да биде убав избор за вас. ШЕСТОАГОЛНА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ тој е мал, компактен и отпорен на истекување, можете да ја ставите пастата без да се грижите дека ќе истече. ШЕСТОАГОЛНА ФОРМА случај капакот на ова куќиште за складирање со висококвалитетна заптивка, спречува истекување, цврсто чувајте ја пастата. Список на пакети 10 х Кутии За Складирање Карактеристики-Големина : 5, 30Х5, 30Х3, 00см/2, 08Х2, 08Х1 кутија за паста. - Боја : кутија За складирање Случајна Боја-Материјал : држач За силиконски восок - овие кутии за складирање паста лесно се полнат и чистат, би ви донеле добро користејќи кутии за складирање паста за искуство. - Силиконски материјал, лесен и лесен за носење, безбеден и сигурен материјал. Можете да го испратите на вашите пријатели како внимателен подарок шестоаголна форма случај. - Усвоен материјал за храна, со полнење, еднократно и преносливо, погодно е да се користи еластична тегла.

Поврзани производи..