• Свеж
Омажи се 8 Парчиња Комплет За Чистење Тастатура, Електронска Четка За Чистење Компјутер, Најлонска Антистатичка Четка, Рачка На Вратилото На Тастатурата, Комплет З?
zoom_in

Омажи се 8 Парчиња Комплет За Чистење Тастатура, Електронска Четка За Чистење Компјутер, Најлонска Антистатичка Четка, Рачка На

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетни материјали-четката на тастатурата е изработена од висококвалитетни проводни материјали НА ГОДИШНО НИВО и пп материјали Има структура со една четка, силна и издржлива и еднократно. Влакната се многу меки и нема да ја оштетат електронската опрема. Ergономски дизајн-Секоја четка за чистење е целосно дизајнирана со нелизгачка рачка во форма на лак, која совршено одговара на вашата рака и е многу погодна за употреба. Антистатичка четка за чистење - антистатичка четка, побезбедна и поздрава. Комплетот четки има карактеристики на антистатичка, нелеплива, отпорност на висока температура, добра еластичност и без оштетување на деловите. Достапни се различни големини-пакетот содржи 6 четки и 2 извлекувачи на вратило. Четки со различни големини ќе ви помогнат да влезете во области кои тешко се чистат темелно и можат да ги задоволат вашите различни потреби. Широк спектар на употреба-најлонската четка може да се користи за чистење на различни производи и нивно одржување чисти, како што се жилети, мобилни телефони, компјутери, тастатури, вентилатори, автомобили и слотови за прозорци.

Поврзани производи..