• Свеж
6 парчиња Магнети на вратата на екранот Флексибилни двострани заштитни екрани налепници Магнетски екран заштитник магнетски екран декор за врата за лизгачки врат?
zoom_in

6 парчиња Магнети на вратата на екранот Флексибилни двострани заштитни екрани налепници Магнетски екран заштитник магнетски екран декор за врата

DEN 287.84

Стока
check Во продавницата

Доволно магнети на екранот : Пакетот содржи 3 пара магнети на морска желка за врати на екранот, вкупно 6 парчиња, а секоја големина е приближно 14 x 14 cm/ 5,51 x 5,51 инчи, соодветна количина и соодветна големина за да ги задоволите вашите дневни потреби. Мултифункционални и практични : Магнет на вратата на екранот на морската желка може да се примени за да ги потсети луѓето дека пред нив има врата на екранот, што може да избегне да се нафрли во вратата на екранот, за да ги задржи луѓето безбедни; Покрај тоа, декоративниот магнет на вратата може да ја украси и вратата на екранот кога има мала абразија на вратата на екранот, за да биде убаво. Лесен и удобен за употреба : Декор на вратата на магнетниот екран е лесен и едноставен за инсталирање; Само треба да поправите 2 магнети што одговараат на двете страни на вратата на екранот, тогаш магнетите ќе работат, и тие можат да се поправат автоматски. Квалитетен и сигурен материјал : Магнетите за вратите на екранот се изработени од квалитетен ПВЦ материјал со магнети, кои се цврсти и сигурни за употреба, не се лесни за расправии или кршење, во боја и еднократно. Симпатичен дизајн : Магнетите на екранот за вратите на екранот усвојуваат стил на желка, кои изгледаат симпатично и живописно, тие можат да се применат за украсување на прозорците на вашиот екран или вратите на екранот, додека тие се исто така убави подароци за вашето семејство и пријател.

Поврзани производи..