• Свеж
Куќиште за дигитална Камера Компатибилно со Каизун/За Абергбест 21 Мега Пиксели 2.7 LCD ПОЛНЕЊЕ HD/За Canon PowerShot ELPH 180 190/ За Sony DSCW800 DSCW830 Детска Камера со Sd Картичка &засилув?
zoom_in

Куќиште за дигитална Камера Компатибилно со Каизун/За Абергбест 21 Мега Пиксели 2.7 LCD ПОЛНЕЊЕ HD/За Canon PowerShot ELPH 180 190/ За Sony

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Совршено Се Вклопува : носење кутија за дигитална камера дизајниран куќиштето да одговара ЗА YISENCE Veroyi/ ЗА COMI TECH/ за CEDITA/ full HD 1080p подводна камера/ За Aberg Best 21 Мега Пиксели 27" LCD ПОЛНЕЊЕ HD/ За Canon Power Shot ELPH 180/190 / За Дигитална Камера Kodak PIXPRO. Надворешна димензија : 5. 100% Безбедно : кутијата За Дигитални фотоапарати е изработена од тврд и еколошки материјал ЕВА со добар отпорен на удари,за да ја заштити вашата дигитална камера од удари и прскања,дури и при патување или на отворено може да обезбеди добра состојба на вашите водоотпорни камери. Практичен Дизајн : Вграден мрежен џеб со патент, кој може да складира полначи, УСБ-кабли и други додатоци. Еластичната лента е дизајнирана да го заштити капакот на куќиштето на дигиталната камера од оштетување предизвикано од случајно тресење или паѓање. Водоотпорна футрола за камера со мазен двоен патент од 360 степени за лесно отворање и затворање. Лесно За Одење : Мал и лесен, лесно можете да висат за куќиштето на камерата јисенс на раката или да го носите во ранец. Тоа е исто така добар избор за давање пријатели и семејство. Без разлика дали станува збор за подарок или самокористење, тоа е добар избор.

Поврзани производи..