• Свеж
Бестојард Свадбена Торта Штандови За Прикажување Држач За Дрвени Крофни Држач За Дисплеј Во Облик На Јајце Држач За Држач За Крофни За Забави Маси За Слатки Бебешк?
zoom_in

Бестојард Свадбена Торта Штандови За Прикажување Држач За Дрвени Крофни Држач За Дисплеј Во Облик На Јајце Држач За Држач За Крофни

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Може да собере неколку крофни за лесно чистење и складирање Исклучителни украси за полици за крофни може да се користат не само за крофни, туку и за украсни предмети. Уникатниот дизајн на овална форма го прави повеќе симпатичен и привлечен. Изработен од дрвен материјал, кој е издржлив и практичен. Штандот за прикажување крофни може да биде украси за забави за свадба, невестински тушеви, тушеви за бебиња, роденденски забави. Опис Изработен од еколошки материјал дрво, тој е хигиенски и задебелен, еднократно. Со дизајн на овална форма, овој држач за прикажување крофни има извонредна изработка и едноставен дизајн, лесен е за инсталирање и лесен за употреба. Може да се користи не само за крофни, туку и за украсни предмети. Карактеристики-Боја : Боја На Дрво-Материјал : Дрво-Големина : 38. 20 инчи - штандот за прикажување Крофни може да бидат украси за забави за свадба, невестински тушеви, тушеви за бебиња, роденденски забави.- Уникатниот дизајн на овална форма го прави повеќе симпатичен и привлечен.- Може да собере неколку крофни за лесно чистење и складирање . - Исклучителни украси за полици за крофни може да се користат не само за крофни, туку и за украсни предмети.- Изработен од дрвен материјал, кој е издржлив и практичен. Пакет Вклучувајќи 1 х Дрвен Украс.

Поврзани производи..