• Свеж
Се однесува на Заслепување 24 парчиња Нокти Со Американско Знаме 4 јули Бадем Печат На Нокти Статуа На Слободата Ден На Независност Совети За Нокти Од Бадем Акрилни ?
zoom_in

Се однесува на Заслепување 24 парчиња Нокти Со Американско Знаме 4 јули Бадем Печат На Нокти Статуа На Слободата Ден На Независност Совети

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

БАДЕМОВО ПРИТИСКАЊЕ на НОКТИТЕ на НОЗЕТЕ : 24 парчиња американско знаме бадемово притискање на ноктите, 1 мини датотека за нокти, 2 листови јазичиња за лепило за нокти заедно РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ : Претходно нумерирана целосна покривка бадемовата преса на ноктите нуди 12 различни големини, што е погодно да се најде најсоодветната за вашите природни нокти. НАДГРАДБА ВИСКОЗИТЕТ : ние ќе испратиме 2 лист супер лепило јазичиња, нов дизајн, посилна вискозност и побезбедно. Се разбира, можете да користите и сопствен професионален течен лепак. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН АБС МАТЕРИЈАЛ : овие бадемови преса на ноктите се направени ОД СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кои ќе го задржат сјајот и бојата на површините додека се дебели , цврсти и сигурни за нанесување релативно долго време, не е лесно да исчезнат во бои или да се изгребат, може да ви даде долготраен ефект. ЛЕСЕН За УПОТРЕБА - Притиснете на ноктите се лесни за обликување, туркање, бојадисување и нанесување со лепак и убаво држење на бојата без одвојување или streaking.It лесно за обликување за лажни нокти што ви заштедува многу време.Одлични опции за домашен САМ маникир и итно закажување!. Се однесува на заслепувачка уметност за Нокти, Убав живот Професионален бренд за нокти, Посветен на индустријата за нокти 20 години. Можете да изберете различни видови лажни нокти во нашата продавница.

Поврзани производи..