• Свеж
Држач За Кутија За Картички за Дипломирање џифу, Сјај, 2023 Честитки За Декорација На Масата За Подароци, Картички За Покани И Совети, Роденденска Забава За Дипломира?
zoom_in

Држач За Кутија За Картички за Дипломирање џифу, Сјај, 2023 Честитки За Декорација На Масата За Подароци, Картички За Покани И Совети,

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Големина : Големината на кутијата со картички честитки со димензии 8,5 х 8,5 х 8,5 инчи /21,5 х 21,5 х 21,5 см, хартиена кутија со отворање одозгора за вметнување картички на забава за дипломирање Класичен Дизајн-кутиите За Картички за Дипломирање се дизајнирани со класични елементи за дипломирање и светли бои, отпечатени со зборовите"ЧЕСТИТКИ""ГРАД""ГО СТОРИВТЕ тоа" и Капа за Дипломирање. сјајните акценти ја подигнуваат темата за дипломирање и го прават вашиот декор за забава да се издвојува од толпата!Ајде да ги користиме овие слатки кутии со картички за да ја снимиме вашата важна меморија за дипломирање!. Кутијата За Картички За Подароци Со Висок Квалитет Е изработена од висококвалитетни залихи на тврди картички, не е лесна за кршење,издржлива за употреба, брза боја и еднократно. Кутијата се преклопува рамно за практично складирање. Лесно За Склопување-кутијата за дипломирање е преклопен дизајн, преклопен за испорака за да се осигура дека кутијата е добро заштитена. Можете да ги следите чекорите за инсталација за да соберете контејнери. Совршени материјали за Вашата Забава За Дипломирање во 2023 година!. Широк спектар на употреба-Честитки Град! Кутијата За Картички честитки е погодна за матура во средно училиште, матура во средно училиште, дипломирање на колеџ, Магистер или Доктор. Може да се користи и како централен дел на масата за забави за собирање картички за совети, картички за подароци, картички за благослов, картички за желби, картички за охрабрување, собирање желби од вашите пријатели и семејство. Големина : Големината на кутијата со картички честитки со димензии 8,5 х 8,5 х 8,5 инчи /21,5 х 21,5 х 21,5 см, хартиена кутија со отворање одозгора за вметнување картички на забава за дипломирање. Класичен Дизајн-кутиите За Картички за Дипломирање се дизајнирани со класични елементи за дипломирање и светли бои, отпечатени со зборовите"ЧЕСТИТКИ""ГРАД""ГО СТОРИВТЕ тоа" и Капа за Дипломирање. сјајните акценти ја подигнуваат темата за дипломирање и го прават вашиот декор за забава да се издвојува од толпата!Ајде да ги користиме овие слатки кутии со картички за да ја снимиме вашата важна меморија за дипломирање!. Кутијата За Картички За Подароци Со Висок Квалитет Е изработена од висококвалитетни залихи на тврди картички, не е лесна за кршење,издржлива за употреба, брза боја и еднократно.

Поврзани производи..