• Свеж
Амлезо автомобил модел Диорама паркинг /24 симулациска сцена за паркинг гаража за гаража за собирање на модел на автомобили fansубители на fansубители на fansубителите н?
zoom_in

Амлезо автомобил модел Диорама паркинг /24 симулациска сцена за паркинг гаража за гаража за собирање на модел на автомобили fansубители на fansубители

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Scene Сцена на модел на симулација на автомобили за симулација : Може да се користи за прикажување на модели на автомобили, кутии за прикажување и декорации на работната површина Погодно за прикажување и складирање на 1 : 24 модел на автомобили. ➤ Драги и цврсти : Исклучителна и реална фино изработка. Погоден за 1/24 фигура на автомобили, мини диекаст автомобил. Покажете позадина за автомобил и друго возило. Material Материјал за PVC : Направено од квалитетен ПВЦ материјал, траен пријателски, соберете. Големина приближно 250x140x95mm / 9. ➤ Идеален подарок : Ова е идеално 1/24 Скала симулација на возила за возила на автомобили, приказ на сцена, приказ на сцена за loversубовници кои сакаат да соберат модели автомобили. Убавите сцени за појавување се многу погодни за гледање. Белешка : Ова е само позадина на дисплејот, не вклучувајќи модели на автомобили. Application Стишината апликација : Тој е идеален модел на автомобили Диорама за колекција на модели на автомобили, дисплеј, канцеларија, дома и декорација на бирото. Може да се користи за приказ на модели на автомобили, штанд за приказ, украсни украси. Опис : - 1/24 СЦЕНА МОДЕЛ ЗА СЦЕНА МОДЕЛ НА КАР. - Функција : Погоден за прикажување и складирање на 1 : 24 модел на автомобили. - се користи за приказ на модели на автомобили, куќиште за прикажување, украсни украси.

- Material:
PVC
Size Chart:
250x140x95mm/9.84x5.51x3.74inch:
Package Includes:
1 Set Scene Model( Cars):
Note:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor effect,the actual the item might be slightly different from the color showed pictures.Thank you!:

Поврзани производи..