• Свеж
Лепливи Белешки 3х3 Инчи, 8 Пакети Супер Самолепливи Влошки За Белешки 4 Пастелни Бои, 100 Листови/Подлога, Шарени Лепливи Влошки За Белешки Лесен Пост За Дома, Училишт?
zoom_in

Лепливи Белешки 3х3 Инчи, 8 Пакети Супер Самолепливи Влошки За Белешки 4 Пастелни Бои, 100 Листови/Подлога, Шарени Лепливи Влошки За

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

?€Пакет вредност€оваа леплива белешки 3x3 Инчи 4 пастелна боја пакет вклучува 8 влошки, 100 листови По рампа Поединечно Завиткани, 800 листови вкупно; Доволно износ леплива белешки за користење за студирање, дома, канцеларија, секојдневниот Живот ?Quality Happer®квалитетна хартија осигурајте се дека Не раскинувајте, виткајте или истурајте мастило. Силно лепило осигурајте се дека лепливите ноти не паѓаат и чисто се отстрануваат што овозможува повторна примена онолку пати колку што е потребно. Нема да мора да се грижите дали вашите лепливи белешки ќе паднат или ќе бидат погрешно поставени. ?①Лесен За Употреба Овие лепливи белешки може да се залепат На ѕидот, таблата, компјутерот, работната површина, фрижидерот и речиси сите други мазни површини. ?●Широка Апликација}Овие Влошки За Белешки за Самолепливи Можат да Се Користат за училиште, канцеларија, семејство. Одлично за оставање белешки или потсетници на ѕидови, врати, монитори или други површини. Лесно за објавување белешки за студирање, дела, секојдневен Живот. Одлично за оставање белешки или потсетници во домот или канцеларијата. ?●Добра услуга по продажбата●Ние Се Грижиме За Нашите Клиенти : сакаме да се осигураме дека имате големо искуство со нашите производи затоа што навистина се грижиме за нашите клиенти.

Поврзани производи..