• Свеж
Окујонски Држач За Таблети, Држач За Кревање Алуминиумска Легура Светлина Во Тежина Прилагодлив Телефонски Држач Лесен За Носење За Семејство За Класа За Ноќна Ма?
zoom_in

Окујонски Држач За Таблети, Држач За Кревање Алуминиумска Легура Светлина Во Тежина Прилагодлив Телефонски Држач Лесен За Носење За Семејство

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Шевовите се покриени со силиконски заштитни влошки за да се спречат гребнатини и подобро да се заштити опремата Подобра компатибилност, поддршка 12см-24см/ 4.4 во опсег на опрема, задоволете ги вашите потреби. Изработени ОД СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и алуминиумска легура, издржливи и цврсти; Лесен за употреба, заштедете време. Слободно прилагодете ја висината и аголот на вашата омилена позиција, прилагодете се на најдоброто место за гледање. Лесен по тежина, лесен за носење, поудобен за употреба, може да се користи на час, семејство, ноќна маса итн. Слободно прилагодете ја висината и аголот на вашата омилена позиција, прилагодете се на најдоброто место за гледање. Шевовите се покриени со силиконски заштитни влошки за да се спречат гребнатини и подобро да се заштити опремата. Подобра компатибилност, поддршка 12см-24см/ 4.4 во опсег на опрема, задоволете ги вашите потреби. Лесен по тежина, лесен за носење, поудобен за употреба, може да се користи на час, семејство, ноќна маса итн. Изработени ОД СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и алуминиумска легура, издржливи и цврсти; Лесен за употреба, заштедете време.Спецификација : Тип На Ставка : Држач За Телефонски Таблети Материјал : АБС И Алуминиумска Легура : Црна Тежина : Прибл.6 oz Range Со Големина : 12cm-24cm/ 4.4 инфицирање : Универзално За Телефон и Таблетинструкција : 1.

Item Type:
Phone Tablet Holder
Material:
ABS and Aluminum Alloy
Color:
Black
Weight:
Approx.556g/ 19.6oz
Range of Size:
12cm-24cm/ 4.7in-9.4in
Fitment:
Universal for Phone and Tablet
Instruction:
1. Clip the bottom of the middle rod into the base.:
2. Loosen the chuck nut, insert the top of the middle rod into the groove of the chuck, and tighten the nut.:
3. Pull open both ends of the chuck, place the equipment in the middle, loosen the chuck, then the installation is successful.:
Package List:
1x Base1x Middle Rod:
1x Chuck:

Поврзани производи..