• Свеж
Кутија за преживување dgzzi Мал на отворено водоотпорен херметички шок-изолирана пластична контејнер за опстанок, кутија за носење со 2 долки во форма на U 135x80x40mm куќи?
zoom_in

Кутија за преживување dgzzi Мал на отворено водоотпорен херметички шок-изолирана пластична контејнер за опстанок, кутија за носење

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Направена е од висококвалитетна еколошка пластика, со црн силиконски прстен за запечатување, кој е водоотпорен, отпорен на влага и доказ за прашина Овој мал водоотпорен контејнер на отворено со пена ги штити вашите производи од прашина и вода за време на кампување, риболов, пловење и возење. Одлична алатка за кампување, едрење, риболов, пливање, летање со змејови или други спортови на вода. Компактната и херметичката кутија за складирање е лесна за носење и може да ги задржи вашите мали предмети суви. Може да се користи за чување лични карти, кредитни картички, готовина, клучеви, мобилни телефони, запалки, натпревари, електронски производи, итн. Големина : 118x68x34mm/4.34 Inch Надворешни димензии : 135x80x40mm/5.57inch Пакет содржи : 1pc Карактеристики на водоотпорна кутија : високо-квалитетна пластична обвивка е водоотпорна, влага-промоција и прашина. Добро се грижи за скапоцености, запалки, натпревари, електронска опрема, итн. Чувајте суви, добри водоотпорни перформанси, можете да лебди во вода (не може да се потопи во вода, во спротивно ќе протече). Полиетиленската обвивка од 3мм може ефикасно да ги заштити внатрешните алатки од пукнатини и оштетување. Лесен и преносен, соодветната големина е погодна за складирање на мали предмети. Одлична алатка за кампување, едрење, риболов, пливање, сурфање со змејови или кој било друг спортови на вода.

Product name:
Waterproof box
Material:
PP plastic
Color:
Khak
Weight:
50g/pcs
Size:
Internal size:
118x68x34mm/4.65x2.68x1.34inch
External dimensions:
135x80x40mm/5.31x3.15x1.57inch
Package contains:
1PC waterproof box
Features:
The high-quality plastic shell is waterproof, moisture-proof and dust-proof.:
Take good care of valuables, lighters, matches, electronic equipment, etc.:
Keep dry, good waterproof performance, can float in water (cannot be immersed in water, otherwise it will leak).:
The 3mm polyethylene lining can effectively protect the internal tools from cracks and damage.:
Lightweight and portable, the appropriate size is suitable for storing small items.:
Great tool for camping, sailing, fishing, swimming, kite surfing or any other water sports.:
Very suitable for outdoor activities, travel or family use. :

Поврзани производи..