• Свеж
Крајбрежна се креваше организатор на чевли на вратата, Организатор на решетки за чевли за врата од плакари со 24 длабоки џебови и 6 метални куки, 2 пакувачки организа?
zoom_in

Крајбрежна се креваше организатор на чевли на вратата, Организатор на решетки за чевли за врата од плакари со 24 длабоки џебови и 6

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Неткаен 【6 нивоа со големи капацитети на вратата на вратата на вратите】 Овој организатор на чевли за висини мери 16,5 "L x 6,5" W x 62 "H со 24 длабоки џебови. Наклон надолу отворени џебови е лесно да се чуваат предмети, без да испаднат. Секоја ниво може да се одржи барем Четврти парови чевли, совршени за поставување нараквици, марами, крпи, паричници, ремени и други додатоци. Кога не се во употреба, оваа решетка за чевли за плакарот може да се сруши во погодно компактна големина. е изработена од врвна неткаена ткаенина, не само издржлива, отпорна на солза, туку и дише. Секој ред е поддржан од цврста цевка од влакна, што ја зголемува стабилноста на џебот и авиодите деформација. Држачот на чевли за задниот дел на вратата со А со а Силниот капацитет што носи оптоварување го олеснува држењето на сите видови на тешки чевли и други предмети без да се грижите за врескање. 【Заштеда на простор и употреба на два начина】 Можеме да ја користиме решетката за чевли за врата одделно, или да ставиме 2 организатори на чевли за да станат заедно за да станат 24 џебови поголема полица што виси од средниот патент што ги поврзува вертикално. Кабинетот за складирање на чевли што може да се преклопи заштедува многу простор и е погодно за брзо гледање и грабање на предмети, без да се копа во фиоки, додека избегнувате неред. 【Лесен за инсталирање】 Овој организатор на закачалка за чевли за плакарот со 6 метални куки за еластичност, погодни за разни врати, не е лесно да се лизга. Многу е лесно да се инсталира, не треба никакви алатки. Еден крај на металната кука преку металната тркалезна дупка над решетката за чевли, а другиот крај е обесен на вратата за употреба. Полицата за чевли што виси врата за wallид може да се обеси на вратата, прачката за плакари, wallидот или каде било каде што може да се обеси. 【Разновидна употреба】 Висечки решетки за чевли за врата може да ги чува сите видови чевли и какви било духови. Најдобар избор е да чувате крпи, марами, нараквици, играчки, материјали за чистење, тоалети, кујнски материјали, материјали за убавина, итн.

Поврзани производи..