• Свеж
Конектор за велосипедски ланец, златен манган челик велосипед што недостасува синџир на синџир со голема јачина 10 пара 8 брзина за возење велосипед за планински ве?
zoom_in

Конектор за велосипедски ланец, златен манган челик велосипед што недостасува синџир на синџир со голема јачина 10 пара 8 брзина за возење

DEN 1508.80

Стока
check Во продавницата

Премиум материјал : Овие конектори за велосипедски ланец се изработени од врвен челик од манган, фино третман и машинска обработка на точност, силна и издржлива Чувствителна употреба : Нежните рабови на конекторите за велосипедски ланец нема да го оштетат ланецот за велосипеди и се погодни за ротација на мазен ланец. Лесен за употреба : 8 конектори за синџири со брзина се еднократно, лесни за склопување и расклопување на ланецот, погоден за планински велосипеди и велосипеди за патишта. Обработка на CNC : Конекторите за врски со ланец на велосипеди се исечени и обработени на ЦПУ, површината е рамна и бесплатна, удобна за допир. Висока јачина : Површината е ситно полирана за да се обезбеди јачина и да се подобри веродостојноста на прицврстувањето. Златна боја, може да го надградите вашиот изглед на велосипед. Премиум материјал : Овие конектори за велосипедски ланец се изработени од врвен челик од манган, фино третман и машинска обработка на точност, силна и издржлива. Чувствителна употреба : Нежните рабови на конекторите за велосипедски ланец нема да го оштетат ланецот за велосипеди и се погодни за ротација на мазен ланец. Лесен за употреба : 8 конектори за синџири со брзина се еднократно, лесни за склопување и расклопување на ланецот, погоден за планински велосипеди и велосипеди за патишта. Обработка на CNC : Конекторите за врски со ланец на велосипеди се исечени и обработени на ЦПУ, површината е рамна и бесплатна, удобна за допир. Висока јачина : Површината е ситно полирана за да се обезбеди јачина и да се подобри веродостојноста на прицврстувањето. Златна боја, може да го надградите вашиот изглед на велосипед.

Item Type:
Bike Chain Connector
Material:
Manganese Steel
Product Style:
8 Speed
Product Color:
Gold
Package List:
10 x Pairs of Bike Chain Connector :

Поврзани производи..