• Свеж
Зајаче Велигден Чаршав Тркалезна Зелена Проверка Од 60 Инчи Карирани Јајца Од Зајак Што Се Перат Полиестерска Крпа Отпорна На Дамки Од Брчки Фарма Рустикални Внатр?
zoom_in

Зајаче Велигден Чаршав Тркалезна Зелена Проверка Од 60 Инчи Карирани Јајца Од Зајак Што Се Перат Полиестерска Крпа Отпорна На Дамки

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

€●Големина На Велигденска Ткаенина● : овој велигденски чаршав за маса одговара на големината-дијаметар 60 инчи / 152,4 см, што е многу погодно за тркалезни маси, како што се трпезариски маси, масички за кафе, масички за чај итн €® Висококвалитетен Que : овој кружен чаршав за зајаче од 60 инчи е изработен од врвна чиста полиестерска ткаенина за да се обезбеди заштита на вашата маса и мебел. Овој зелен чаршав е мазен, отпорен на истурање и отпорен на брчки. Мека издржлива ткаенина може да се пегла за да се ослободат тврдоглави набори и да се направи вашиот чаршав без брчки. €_Декорација : зајаче велигденска маса крпа како велигденска трпеза декор за забава, излети, ресторани и кафетерии. Облечете го вашиот дом Со Зелена Проверка Карирани Јајца Од Зајак, велигденски украси за забава, украси за велигденски ден за трпеза и велигденски украси за внатрешен домашен декор. €®Лесна Нега Q : крпата за велигденска трпеза може да се мие во машина во ладна вода и нежно да циркулира. Течностите како кафето, сокот и виното можат брзо да се избришат со влажна крпа или салфетка. Пеглајте на тивок оган доколку е потребно. €®ТОПЛИ СОВЕТИ q : ве Молиме љубезно измерете ја вашата маса пред да ја купите, големината на пролетниот тркалезен чаршав обично е поголема од големината на масата. Пакет од 1 х круг чаршав. За Кавани : Кавани е сеопфатна домашна текстилна компанија која интегрира дизајн, производство и продажба. Ние секогаш инсистираме на создавање на нашите производи со висококвалитетни материјали и изработка, што ви обезбедува различни стилови, бои, висококвалитетни производи за да ги задоволите вашите различни потреби.; Опис на производот : Поставете го чаршавот на вашата маса, променете го стилот на просторот за да биде стилски и уникатен. Чаршафите се изработени од специјално обработен 100% полиестер, кој со водоотпорен и отпорен на брчки дизајн. Не грижете се ако течноста падне на чаршавот, само треба да ја избришете со влажна крпа.

Size:
60 Inches(152cm)
Fabric:
Polyester
Package Including 1x Round Tablecloth:
Features:
Spill-proof, oil-proof, water resistance, wrinkle resistant.
Home Decor:
Protect table & decorate room & create an atmosphere you love.Perfect for everyday use, party, holiday, picnic, wedding, ceremony, Christmas and more.
Care Instruction:
Machine washable in cold water. Do not bleach.No dry cleaning.Iron in low heat if required.
Perfect After-Sales Servies:
Any unhappy shopping experience will be seriously treated by us, we will always be here preparing to provide you with the best service. Any question or complaint will be replied to/solve within 24 hours! Purchase our Tapestry Without Any Risk!:
Add to Cart now! :

Поврзани производи..