• Свеж
Совети За Магнетно Полнење Raosky 5pin Серија 4pcs, Само Микро USB Совети Без Магнетски Кабел За Податоци, Компатибилен За Microandriod SmartSeries.
zoom_in

Совети За Магнетно Полнење Raosky 5pin Серија 4pcs, Само Микро USB Совети Без Магнетски Кабел За Податоци, Компатибилен За Microandriod

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Quotion 360° ROTATION & AUTO-DSORPTION ДИЗАЈН ви помогне лесно да го наполните телефонот дури и во темнинаМоже да се користи како практични подароци,награди и подароци за семејството пријателите и партнерите на секој фестивал celebration.It е најдобриот избор за возачите,лицата со оштетен вид, постарите лица и лицата со посебни потреби. `+Интерфејс ОТПОРЕН НА ПРАШИНА : Вметнувањето на магнетниот врв на интерфејсот за полнење на телефонот може да спречи лепење на прашина.Но, исто така, може да го намали бројот на приклучоци и времиња на полнење на мобилниот телефон, да ја намали веројатноста за потреба од одржување и да го продолжи работниот век на мобилниот телефон. `+КОМПАТИБИЛНОСТ : Совети За Магнетно Полнење Раоски За целата најголема опрема за Полнење.За Паметни Телефони,Таблети и Повеќе СО МИКРО USB ПОРТА, можете да ги префрлите магнетните совети за полнење на вашите уреди. Qusture quister reminder : Ова 360°Слободна РОТАЦИЈА Магнетни Микро usb приклучоци е Дизајн со 3 Месинг Контакти(Ве Молиме Проверете дали е Компатибилен со Вашите 5pin Магнетни Кабли За Податоци При Купување Повеќе Делови),ЗА 3a Брзо Полнење и Синхронизација На Пренос На Податоци Со голема Брзина,Поддржете QC 2.0 Брзо Полнење со Заштита Од Прегревање,За Ефикасно Полнење На Вашите Уреди,Излез 5 V/3 A (макс) и Брзината На Пренос на Податоци 480мбп. Што ДОБИВАТЕ : (5pin Микро Магнетни Конектори Совети)x4, (Само Магнетни Микро usb Адаптер без 5 PIN ПОДАТОЦИ USB Полнач Кабел), нашите безгрижни 18-месец и пријателски услуги на клиентите.Пронајдокот може целосно да ги задоволи потребите на луѓето кои често користат мобилни телефони и може погодно да се сподели со луѓе за употреба. Quotion 360° ROTATION & AUTO-DSORPTION ДИЗАЈН ви помогне лесно да го наполните телефонот дури и во темнина.Може да се користи како практични подароци,награди и подароци за семејството пријателите и партнерите на секој фестивал celebration.It е најдобриот избор за возачите,лицата со оштетен вид, постарите лица и лицата со посебни потреби. `+Интерфејс ОТПОРЕН НА ПРАШИНА : Вметнувањето на магнетниот врв на интерфејсот за полнење на телефонот може да спречи лепење на прашина.Но, исто така, може да го намали бројот на приклучоци и времиња на полнење на мобилниот телефон, да ја намали веројатноста за потреба од одржување и да го продолжи работниот век на мобилниот телефон. `+КОМПАТИБИЛНОСТ : Совети За Магнетно Полнење Раоски За целата најголема опрема за Полнење.За Паметни Телефони,Таблети и Повеќе СО МИКРО USB ПОРТА, можете да ги префрлите магнетните совети за полнење на вашите уреди. Qusture quister reminder : Ова 360°Слободна РОТАЦИЈА Магнетни Микро usb приклучоци е Дизајн со 3 Месинг Контакти(Ве Молиме Проверете дали е Компатибилен со Вашите 5pin Магнетни Кабли За Податоци При Купување Повеќе Делови),ЗА 3a Брзо Полнење и Синхронизација На Пренос На Податоци Со голема Брзина,Поддржете QC 2.

Поврзани производи..