• Свеж
Ipad Случај од 10-Та Генерација, Ccmao Ipad Случај 10-Та Генерација 2022 10.9 Инчи Со Заштитник на Екранот &засилувач; Држач за Моливи &засилувач; Kickstand, Кристално Транспарентен Г?
zoom_in

Ipad Случај од 10-Та Генерација, Ccmao Ipad Случај 10-Та Генерација 2022 10.9 Инчи Со Заштитник на Екранот &засилувач; Држач за Моливи &засилувач;

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

●Совршено Вклопување Ипад случај Со Тенок фит За Нова Ipad 10-Та Генерација 2022 Ослободување 10,9 Инчи, (Број На Модел : A2696/A2757/A2777), ве Молиме проверете го дното на капакот на i Pad за да го пронајдете бројот на моделот НЕ одговара за други уреди. Quickstand_ заштитна ipad 10.9 случај кој ги комбинира стојат функција, што го прави многу удобен и флексибилен за гледање, читање и цртање со i Pad. Без разлика дали i Pad е поставен во хоризонтална и вертикална, аголот на гледање може слободно да се прилагоди под секој агол од 45°, 60°, 90°. ●Заштитник На екранот ● Вградениот целосен hd premium заштитник на екранот го одржува вашиот i Pad 10 gen од гребнатини и прашина без да ја загрози чувствителноста, лесен за инсталирање и без меур. ЗАБЕЛЕШКА : ве Молиме откинете ја надворешната и внатрешната заштитна фолија пред да ја инсталирате!. ●Професионален Дизајн●жлеб внатре за моливчето со Јаболка 1-ви Генерација. Извадете и ставете лесно. Точните исечоци поддржуваат брза функција На ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Допир и лесен пристап до сите карактеристики и контроли. Подигната рамка на камерата ефикасно ја штити камерата на i Pad од абразија и гребнатини. ●Целосна Заштита На Телото ● Усвојте двојни материјали, тврда јасна рамка за КОМПЈУТЕР и тенок проѕирен капак за да му дадете на i Pad целосна заштита на 360°, со анти-паѓање и анти-свиткување.

Поврзани производи..