• Свеж
Хаусутил Закачалки За Слики Невидлива Закачалка за Леплива Плоча 50 парчиња Вертикални Држачи За Плочи Декоративна Кука За Слика Самолеплива Закачалка За Ѕидни Пл?
zoom_in

Хаусутил Закачалки За Слики Невидлива Закачалка за Леплива Плоча 50 парчиња Вертикални Држачи За Плочи Декоративна Кука За Слика Самолеплива

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Поништи 100 парчиња Вертикални Држачи За Плочи Невидлива Закачалка За Плочи Повеќекратна Употреба структурата на куката е едноставна, не е потребна комплицирана инсталација и лесна за употреба. Дали барате пригодна кука за прибор за јадење? сакате да го искористите максимумот од вертикалниот простор? Оваа кука ќе биде одличен избор за вас. Изработен од цврст пластичен материјал кој не паѓа, има долг работен век и може да издржи долгорочна употреба. кука за складирање на плочи, стап на грбот, невидлив дизајн, може добро да ги прикаже вашите плочи. Специјално дизајниран за закачување садови. Едноставен дизајн на бела форма, многу лесен за употреба. Закачалката за складирање плочи е изградена со безбеден пластичен материјал и може да се користи долго време. 100 парчиња Вертикални Држачи За Плочи Невидлива Закачалка За Плочи Повеќекратна Употреба структурата на куката е едноставна, не е потребна комплицирана инсталација и лесна за употреба. Дали барате пригодна кука за прибор за јадење? сакате да го искористите максимумот од вертикалниот простор? Оваа кука ќе биде одличен избор за вас. Изработен од цврст пластичен материјал кој не паѓа, има долг работен век и може да издржи долгорочна употреба. кука за складирање на плочи, стап на грбот, невидлив дизајн, може добро да ги прикаже вашите плочи.

Поврзани производи..