• Свеж
3М ПАПР, Склоп НА Респиратор ЗА Прочистување На Воздухот НА Версафло ТР-814Н, Вклучува Суштински Безбедна Единица И Батерија, Индикатор За Проток На Воздух, Лесен Чис?
zoom_in

3М ПАПР, Склоп НА Респиратор ЗА Прочистување На Воздухот НА Версафло ТР-814Н, Вклучува Суштински Безбедна Единица И Батерија,

DEN 284.00

Стока
check Во продавницата

НОВИОТ СТАНДАРД ВО ЗАШТИТАТА : TR-800 е papr вентилатор оценет во division I за класи I, II и III според најактуелниот ul стандард (UL 60079, 6-то Издание, 2013) СОБРАНИЕТО ВКЛУЧУВА : Суштински безбеден мотор/вентилатор ТР-802Н, суштински безбедна батерија ТР-830Н, алатка ЗА прицврстување на батеријата ТР-838, индикатор ЗА проток НА воздух ТР-971, лесен чист појас ТР-627 и цевка ЗА дишење СО прилагодување на должината бт-30. ПОВЕЌЕ ОПЦИИ ЗА ПОВЕЌЕ ЗАДАЧИ : Изберете од филтри за честички или касети за комбинација на гас и пареа за заштита во различни средини (се продаваат одделно). РАБОТЕТЕ СО СВОЈА БРЗИНА : Повеќекратните стапки на проток на воздух ве ставаат под контрола на вашата удобност. УДОБЕН ДИЗАЈН : Капа за Глава што се користи како дел од одредени Папр може да прими работници со ограничена коса на лицето и очила на рецепт. Лична Заштитна Опрема. Склопот вклучува Суштински Безбеден мотор/вентилатор (ТР 802Н), Суштински Безбедна Батерија (ТР 830Н), алатка за прицврстување на батеријата (ТР 838), Индикатор За Проток на Воздух (ТР 971), Лесен Чист Појас (ТР 627) И Цевка за Дишење За Прилагодување На Должината (БТ 30). Собранието ТР-814Н може да се комбинира СО 3м версафло брендирани врвови и филтри или касети за да се создаде комплетен ЛЕСЕН ЗА употреба ПАПР за заштита од одредени честички, пареи и гасови.

Поврзани производи..