• Свеж
Нов LON0167 3мм фитинг диа јаглерод челик квадратен дел од сплит заклучување на мијалник 1000 парчиња (3мм фитинг дијака Кохленстофстал квадрат Апшнит Сплит Сикерунгусс?
zoom_in

Нов LON0167 3мм фитинг диа јаглерод челик квадратен дел од сплит заклучување на мијалник 1000 парчиња (3мм фитинг дијака Кохленстофстал

DEN 188.16

Стока
check Во продавницата

Сплит за мијалник за заклучување се спротивставува на олабавување преку вибрации Пролет за миење на јаглерод челик, обезбедувајќи добра сила, цврстина и перформанси на абразија. Погодно за завртки за навој M3, широко користени во монтирање на електроника, машини, модели на автомобили, модел авиони и други материјали. Мијалниците нормално се користат за дистрибуција на товари на навојни завртки, завртки и ореви рамномерно додека е затегнат прицврстувачот. (Unterlegscheiben werden ullerlerweise verwendet, um die belastung vo_n gewindebolzen zu verteilen. Наменет за општа употреба под главата на Болт или орев. ( Für den Allgemeinen gebrauch unter dem kopf einer schraube oder mutter bestimmt. Сплит заклучување на мијалник отпорен на олабавување преку вибрации. модели, модел на авиони и други материјали. Мијалниците обично се користат за дистрибуција на товари на навојни завртки, завртки и ореви рамномерно додека е затегнат прицврстувачот. глава на завртка или орев. (Für den Allgemeinen gebrauch unter dem kopf einer schraube oder mutter bestimmt. 3mm фитинг дија -јаглерод челик квадрат за сплит заклучување на мијалник 1000pcs1. јачина, цврстина и перформанси на абразија.Сигубилно за завртки за навој M3, широко користени во монтирање на електроника, машини, модели на автомобили, модел на авиони и други материјали.

Product Name:
Split Lock Washer
Package Content:
1000(+/-2%)pcs x Split Lock Washer
Main Color:
Black
Material:
Carbon Steel
Weight:
71g
Fit Bolt Dia.:
3mm/0.12-inch
Width:
0.9mm/0.04-inch
Thickness:
0.9mm/0.04-inch
Outer Dia.:
5.1mm/0.2-inch
Description in German:
3mm Fitting Dia Kohlenstoffstahl Quadrat Abschnitt Split Sicherungsscheibe 1000st:
Geteilte Sicherungsscheibe verhindert ein Lösen durch Vibration.:
Federscheibe aus Kohlenstoffstahl für gute Festigkeit, Härte und Abriebfestigkeit.:
Geeignet für M3 - Gewindeschrauben, weit verbreitet in der Montage Vo_n Elektronik, Maschinen, Modellen und anderen Verbrauchsmaterialien.:
Unterlegscheiben werden normalerweise verwendet, um die Belastung Vo_n Gewindebolzen zu verteilen.:
Für den allgemeinen Gebrauch unter dem Kopf einer Schraube oder Mutter bestimmt.:

Поврзани производи..