• Свеж
ХТЛТ 4-Нивоа Метални Полици За Складирање Со Тркала Самостојна Полица За Книги Преклопна Решетка За Складирање Единица Нема Склоп За Гаража Спална Соба Кујна И Ост?
zoom_in

ХТЛТ 4-Нивоа Метални Полици За Складирање Со Тркала Самостојна Полица За Книги Преклопна Решетка За Складирање Единица Нема

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Добредојдовте Во Мојата Продавница, Ние ќе Ви Обезбедиме Квалитетна Услуга Димензии : Л*В * Х71 * 34 * 86 См; Цврстата Метална Рамка Додава Стабилност и Издржливост на Полицата. Заклучувачки Тркала : : Оваа Решетка за Складирање е Опремена со 4 Тркала за Лесно Движење. 2 Тркала За Сопирање Можат Да Застанат и Да ја Одржуваат Решетката Во Мирување. Голем Простор За Складирање : : 4 Нивоа Полиците За Складирање Можат Да Држат Книги, Растенија, Книги, Кујнски Работи и Тоалети.Совршен како Полица за Книги, Полица за Складирање, Количка за Комунални услуги или Решетка за Цвеќиња, Решетка За Кујна, Количка за Складирање Бања. Дизајн На преклопување : Лесно Се Отвора и Преклопува за Неколку Секунди. Погодно За Извршување. Тоа Може Да биде Преклопено И Складирано во Гаража или зад Вратата Или Друг Тесен Простор Без Да Зазема Многу Простор. 4 Решетката За Складирање Полица Е Доволно Стилска за Секој Од Вашите Внатрешни Простори. Оваа Разноврсна Решетка е Изработена од Челик со Издржлива Завршница во Прав за Да Се Спротивстави На Чиповите и Да Спречи Гребнатини и Корозија.Тешката Решетка Доаѓа Во Вашиот Дом Преклопен и Целосно Претходно Склопен.Преклопени : 50"×28"×14" (Héx L_ W)Се Одвиваше : 50" € 13.5"Боја : Black Material : Тешки Челични Нагласи Голем Капацитет За Зголемување На Просторот За Складирање Минималистички Побарајте Различни Места Од Вашата Куќа Или Челик Обложен Со Прав, Намалете Ја' Рѓата И Прашината Совршена За Играчки, Мали Апарати За Домаќинство, Книги, Растенија, Изгравиран Дизајн На Прегради Овозможуваат течноста Да Помине низ Растенијата Операција За Затворање И Отворање За Неколку Секунди Лесна За Чистење И Заштеда На Простор Доволно За Складирање Во Гаража, Плакар, Складиште.

Поврзани производи..