• Свеж
Кабел за продолжување на продолжение 12V DC 16.4ft, 5,5 mm x 2.1 mm продолжен кабел рамен адаптер за напојување со напојување со CCTV за надзор на CCTV Security Camera DVR Standalone LED лента, авт?
zoom_in

Кабел за продолжување на продолжение 12V DC 16.4ft, 5,5 mm x 2.1 mm продолжен кабел рамен адаптер за напојување со напојување со CCTV за надзор

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

Дополнителни долги и рамни кабли - 16,4ft/5 метри DC кабел за продолжување на напојувањето, доволно долго за да ја задржите камерата дома или надвор, дури и ако е далеку од приклучокот Кабелот е рамен, така што ќе можете да го стартувате низ прозорец и сè уште да го затворите прозорецот многу добро. Овој кабел за продолжување на напојувањето се користи за универзален адаптер за напојување 12 V DC, или сличен уред и за какви било апликации за кои е потребен DC влез и прифати приклучок 2,1 mm x 5,5 mm, женски до машки конектор. 5,5мм (надворешен дијаметар) x2.1mm (внатрешен дијаметар) конектор за приклучок за напојување, 2,1 mm Центар Позитивен вид на моќност,. Што добивате : 3 пакет 16,4 стапки DC 2. Ideal for LED light strip, rigit strip, LED signage, and CCTV security camera, Ip camera, DVR Standalone, Audio camera,car, boat, monitors, lighting,printers, sensors, DVR, external hard drives,audio mixing and recording equipment, или нешто што бара DC влез и прифати приклучок од 12 V 2. Дополнителни долги и рамни кабли - 16,4ft/5 метри DC кабел за продолжување на напојувањето, доволно долго за да ја задржите камерата дома или надвор, дури и ако е далеку од приклучокот. Кабелот е рамен, така што ќе можете да го стартувате низ прозорец и сè уште да го затворите прозорецот многу добро. Овој кабел за продолжување на напојувањето се користи за универзален адаптер за напојување 12 V DC, или сличен уред и за какви било апликации за кои е потребен DC влез и прифати приклучок 2,1 mm x 5,5 mm, женски до машки конектор. 5,5мм (надворешен дијаметар) x2.

Поврзани производи..