• Свеж
Четири Фанмони Вентилатор Циркулатор Автомобил Фан соларна генерација на воздухот Трет паметен дом Мал вентилатор
zoom_in

Четири Фанмони Вентилатор Циркулатор Автомобил Фан соларна генерација на воздухот Трет паметен дом Мал вентилатор

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

2 : Ако температурата во автомобилот е превисока, таа ќе ослободи 20 пати поголема од вишокот на (токсичност може да предизвика абортус кај бремени жени и карцином на крв кај деца). Тој е соларен напојување и има моќ од 2. Јас купувачите не мислам дека тоа е електричен вентилатор. Главната функција е да се вентилира. Прозорците се опремени со анти-пинч раце, кои можеби не се затворени цврсто, така што тие се инсталирани. На купувачите рекоа дека прозорците не се затворени цврсто, ве молиме, најдете решение сами, содржете : 1 п. Даун : Кога влегувате во автомобилот, повеќе не се чувствувате затнат. Здравје : Конвекцијата на воздухот е добра за здравјето, дозволувајќи им на вас и вашето семејство да уживаат во околината за возење. Шест карактеристики на производи : Навивач на вентилатор USB Mini вентилатор на вратот. Вентилациониот циркулатор автомобилски вентилатор соларна генерација на воздухот Трет паметен дом Мал фан1. Дефинирање во дождливо време 5. Заштита на електрични уреди во автомобилот 6. Применливо за модели на општа намена е соларна моќност и има моќност од 2. Јас купувачите не мислам дека тоа е електричен вентилатор. Главната функција е да се вентилира. Прозорците се опремени со анти-пинч раце, кои можеби не се затворени цврсто, така што тие се инсталирани. На купувачите рекоа дека прозорците не се затворени цврсто, ве молиме, најдете решение сами, содржат : 1 п. и висок квалитет. Помогнете го необичниот мирис на и во автомобилот. Тројниот дизајн на воздушниот канал ефикасно ја подобрува брзината на издувните гасови. Контрола на соларна и батерија, соларна батерија може да се користи сам. Екранот на температурата, можете директно да ги набудувате температурните промени во автомобилот. Надворешниот соларен панел е прилагодлив во повеќе агли, што може ефикасно да ја апсорбира сончевата светлина. Одржлива употреба на дождливи денови. Едноставна инсталација и силна практичност.

Product name:
Solar exhaust fan Product weight
3. Deodorization:
Exhaust the smell of out of the car to keep the air in the car fresh.
6. electrical appliances:
The electrical and electronic items in the car will affect their performance and service life due to high temperatures.
Six product features::
2. :
If the temperature inside the car is too high, it will release 20 times the excess of ( toxicity can cause abortion in pregnant women and blood cancer in children)
7. Energy saving:
When the temperature in the car is not high, the air-conditioning in the car will take effect after every time you drive. With it, your car will and fuel-efficient.
1pc fixing strap:
5. Health:
Air convection is good for health, allowing you and your family to enjoy

Поврзани производи..