• Свеж
DMWMD Weathervane Не'рѓосувачки челик ветер од ветер од ветер од говеда на ветер Индикатор за насока на ветер, трајно ретро фарма сцена градина, алатки за мерење на алатки з?
zoom_in

DMWMD Weathervane Не'рѓосувачки челик ветер од ветер од ветер од говеда на ветер Индикатор за насока на ветер, трајно ретро фарма сцена градина,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Метална заграда : По рачно заварување од професионални занаетчии, површината е насликана со спреј боја и анти-кара, што е мазно и без 'рѓа и многу издржливо Многу добро цврсто временско време, метална структура, цврста и издржлива. Временски Vane : Овој Weathervane е изработен од висококвалитетно железо, со живописни линии. Willе стане привлечна декоративна скулптура во градината, а неговиот елегантен дизајн ќе додаде чувство за природа во вашиот дом. Лакиран за да додадете трајна боја во вашиот двор, лесен за склопување, издржлив за употреба. Ретро стил : Нашиот уникатен дизајн за контакт со точка им овозможува на нашите комбе да се вртат лесно на ветрот. Овој вид на временски услови не е само убав, туку е корисно и да се знае на кој начин се движи ветрот. Лесно за lnstall : Заградата може да се инсталира на вертикални површини. Едноставно вметнете ја металната статуа во земјата или таванот за да ја завршите инсталацијата. Оставете го времето на времето да ја заштити вашата позиција и да им покаже на другите насока на брзината на ветерот. Декоративно време Ване : Совршено за вашиот дом, двор, гаража, купола, штала или белведер. Движењето во најмала ветре ја комплиментира секоја градина. Оваа временска ване е идеална за вашиот дом, гаража, купола, штала или белведер. За прилики идеални за градината, куќата, градинарските куќи, оградите, перголите, зимските градини, штала или павилјон.

- Product name:
Weather Vane
- Material:
Stainless Steel
- Size:
50*35cm(19.69x13.77in)
Package Included:
1 * Wind Vane:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement. :

Поврзани производи..