• Свеж
HJ Garden 2PCS 16 заби 5мм Домашен меурчиња за време
zoom_in

HJ Garden 2PCS 16 заби 5мм Домашен меурчиња за време

DEN 110.24

Стока
check Во продавницата

Пакет : 2pcs GT2 16 заби 5мм, носат макара за тајминг, прицврстувач за завртки за завртки од 4 парчиња M3 и хексадецимален клуч од 1 PC M3, погоден за ремен за временска ширина на GT2 6mm и мотор за засилување на вратило од 5мм Внатрешна дупка : 5мм, странична дупка за монтирање на завртки : М3, 16 заби дизајнирани за минимизирање на ризикот од лизгање на ременот. Направено од високо квалитетен 7075 авијациски алуминиум, висока цврстина, анодизиран третман на површината, ефикасен водоотпорен и искривен, отпорен на корозија, поубав и издржлив. Тесно соработува со синхрониот појас за непречено транзиција и постабилен погон. Погодно за линеарно движење и позиционирање. Бидете широко користени во 3Д печатач, CNC, машина за мелење, машина за формирање на менувачи, машина за дупчење, CNC машинска алатка, машина за хоби или други механички прилики за пренос. Пакет : 2pcs GT2 16 заби 5мм, носат макара за тајминг, прицврстувач за завртки за завртки од 4 парчиња M3 и хексадецимален клуч од 1 PC M3, погоден за ремен за временска ширина на GT2 6mm и мотор за засилување на вратило од 5мм. Внатрешна дупка : 5мм, странична дупка за монтирање на завртки : М3, 16 заби дизајнирани за минимизирање на ризикот од лизгање на ременот. Направено од високо квалитетен 7075 авијациски алуминиум, висока цврстина, анодизиран третман на површината, ефикасен водоотпорен и искривен, отпорен на корозија, поубав и издржлив. Тесно соработува со синхрониот појас за непречено транзиција и постабилен погон. Погодно за линеарно движење и позиционирање. Бидете широко користени во 3Д печатач, CNC, машина за мелење, машина за формирање на менувачи, машина за дупчење, CNC машинска алатка, машина за хоби или други механички прилики за пренос.

Product Name:
GT2 16 Teeth Timing Pulley
Material:
7075 Aviation Aluminum
Color:
Silver
Product Specification:
Product Name:
GT2 16 Teeth Timing Pulley
Material:
7075 Aviation Aluminum
Color:
Silver
Teeth Number:
16
Inner Bore:
5mm
Side Screw Hole:
M3
Teeth Pitch:
2mm
Fit for:
GT2 6mm Width Timing Belt and 5mm Shaft Stepping Motor
Timing pulley is made of high quality 7 series aluminum alloy, high hardness, anodized surface treatment, effective waterproof and rustproof, corrosion resistant, more beautiful and durable.:
The synchronous wheel works closely with the synchronous belt for more smoothly transition and more stable drive. Be widely used in 3D printer, CNC, milling machine, gear forming machine, drilling machine, CNC machine tool lathe, hobbing machine or other mechanical transmission occasions.:
Package Include:
2pcs GT2 16 Teeth Timing Pulley:
4pcs M3 Screw Fastener:
1pc M3 Hex Wrench :

Поврзани производи..