• Свеж
Кабилок Чаши За Виски Епрувети Коктел Епрувета Акрилна Цевка За Шампањ Цевки За Пиење Пијалоци Тост Цевка За Тестирање Соли За Бања Цевка За Складирање Бонбони За ?
zoom_in

Кабилок Чаши За Виски Епрувети Коктел Епрувета Акрилна Цевка За Шампањ Цевки За Пиење Пијалоци Тост Цевка За Тестирање Соли За Бања Цевка За

DEN 240.16

Стока
check Во продавницата

Тоа може да се користи во барови, КТВ, ноќни клубови и бармени и може да биде Изработен од акрилен материјал од висока класа, цврст, безбеден, практичен и издржлив за употреба. Со пренослив и компактен дизајн, може да биде лесен за чување и носење. Широко се користи во домови, лаборатории, туризам, училишта, универзитети, институции за обука, истражувачки институти итн. Тоа може да се користи во барови, КТВ, ноќни клубови и бармени и може да биде. Изработен од акрилен материјал од висока класа, цврст, безбеден, практичен и издржлив за употреба. Со пренослив и компактен дизајн, може да биде лесен за чување и носење. Широко се користи во домови, лаборатории, туризам, училишта, универзитети, институции за обука, истражувачки институти итн. Опис дали сеуште сте загрижени за контејнерите за да направите хемиски експерименти? Ако е така, нашите акрилни епрувети ве опфатија. Транспарентен дизајн на телото, течноста е јасна на прв поглед. Има различни функции и може да се користи за правење хидропонски растенија, мешање вино, ѓердани итн. Карактеристики-Материјал : Акрилик, - Забелешка : волуменот е 15 мл, - Изработен од акрилен материјал од висока класа, цврст, безбеден, практичен и издржлив за употреба.- Со пренослив и компактен дизајн, може да биде лесен за чување и носење.

Поврзани производи..