• Свеж
ифундом 11 парчиња Роденденска Капа Детски Капи Детски Капи Детски Капи Детска Забава Материјали Роденденска Глава Конусни Капи За Забави Прослава Конусна Капа Пр?
zoom_in

ифундом 11 парчиња Роденденска Капа Детски Капи Детски Капи Детски Капи Детска Забава Материјали Роденденска Глава Конусни Капи За Забави Прослава

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Хартија, Кадифен ЦРТАНИ ХАРТИЕНИ КАПИ капите за роденденски забави можат да ја истакнат темата на забавата, да создадат атмосфера и да ви донесат повеќе забава. ФОТОГРАФИЈА РЕКВИЗИТ материјали за роденденска забава со едноставен метод на апликација и удобно искуство, лесно може да се украси на вашата глава. ПРЕКРАСНИ ДЕТСКИ КАПИ модерен и уникатен дизајн го прави повеќе исклучителни и може да ви помогне да креирате повеќе интересни спомени. РОДЕНДЕНСКИ КАПИ Главно изработен Од и нежни хартиени материјали, тој е многу безбеден и можете да го носите со мир на умот. ХАРТИЕНИ КАПАЧИЊА капа За прослава На забави Традиционалните и интересни украсни капи со тема роденден можат да ја оживеат атмосферата и да донесат повеќе забава и новина. Пакетот Вклучува 11 х Роденденски Капи Карактеристики-многу е погоден за декорација или употреба во посебни денови. Тоа е добар избор за фото реквизити партија прослава шапка. - Роденденската капа е изработена од хартија и кадифен, што е и може повторно да се користи среќни роденденски конуси. - Ова е капа за украсување тема за роденденска забава што лесно може да ви помогне подобро да ја мобилизирате атмосферата Симпатични Детски Капи. - Материјал : Хартија, Кадифен Партиски Фото Реквизит. - Изработено со одлична изработка, печатењето е јасно, светло и светло, стилски и убави Преслатки Детски Капачиња. - Боја : Избрани материјали за роденденска забава во Боја.

Поврзани производи..