• Свеж
Yanuts 36 компјутери Унирог за роденденски партии за украси, украси за забави со еднорог, пакет за роденденски украси вклучува роденденски банер, балони, торта и торта ?
zoom_in

Yanuts 36 компјутери Унирог за роденденски партии за украси, украси за забави со еднорог, пакет за роденденски украси вклучува

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

【Декорации за тематски забави】 Партиски материјали вклучуваат роденденски транспарент x 1pcs, торта за торта x 1pcs, cupcake topper x 14pcs, балони x20pcs 【Висок квалитет и еколошки】 Снабдување со роденденска забава се изработени од високо квалитетни материјали, безбедни и нетоксични, еднократно, лесни и не се лесни за кршење, издржливо и цврсто. 【Совршена забава за забави-тематските забави за забава се погодни за детски забави, роденденски забави, пријатели на пријатели, празници и други сродни прилики со теми на цртани филмови, оваа цврста партиска декорација за декорација може да ги задоволи вашите различни потреби за прилика и да донесе радост за вашите внимателно подготвени Забава. 【Одличен подарок за деца】 Овој симпатичен и практичен комплет за роденденска забава за цртани филмови е доволен за да ви ги обезбеди потребите и да ги потопи вашите гости во незаборавно искуство за голема вредност. 【100% гаранција за задоволство】 Понудете ја најдобрата услуга по продажбата. Бренд : Јанутс Што ќе добиете? 36 Pcs Party Decorations Kit 1× Happy Birthday Banner 1 × Cake Topper 14 × Cupcake Toppers 20 × Latex Balloons The themed party favors is suitable for children's parties,birthday parties,friends parties,holidays and other related cartoon-themed party occasions,this sturdy Снабдувањето со забави за украсување може да ги задоволи вашите различни потреби за прилика и да донесе радост за вашата внимателно подготвена забава.

Поврзани производи..