• Свеж
Очила за лемење со очила за заварување, автоматско затемнување на соларна енергија заварување на батеријата за заварување, леќи за гребење, безбедносно заштитно з?
zoom_in

Очила за лемење со очила за заварување, автоматско затемнување на соларна енергија заварување на батеријата за заварување, леќи

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Рамка на акрилонитрил бутадиен стирен (ABS) Поликарбонат леќи. Подлога за обложување отпорен на гребење. Materialsement ¾ висок квалитет на материјал-изработен од компјутер, ABS и меки гумени материјали, не е лесен за дефект, исто така има одлична издржливост за долги намени. Може да се спротивстави на силното влијание и сјајот. Хемиски ризици за заварување очила Електрично затемнување очила за затемнување анти-лак Ан. ¡¾ Аутоматско затемнување дизајн-затемнување на дизајнот обезбедува безбедна заштита од штрајк со лак, УВ, зрачење на ИР, блескаво, итн. За безбедно работење. Не се лизга лесно, што е погодно за повеќето работници. ја подобрува отпорноста на леќите и го намалува формирањето на гребнатини NT-сјај. ¡¾ може да се прилагоди - рамката за очила и должината на храмот со очила се прилагодливи, со што носењето е многу стабилно и удобно. Многу удобно за носење долго време; Исто така, се одликува со анти-ултравиолетова, инфрацрвено зрачење, анти-сјај, може добро да ги заштити очите за време на работите. ¡¾ Соларни ќелии клетки, нема потреба да ја замените батеријата и рачното полнење; Лесен за ракување и безбеден, лесен дизајн; широко користен за електрично заварување, заварување со заштитено гас, заварување на аргон лак, сечење, заварување и други работи за заварување. ¡¾ Протектирајте ги очилата за заварување со прилагодлива сенка се дизајнирани да ги заштитат очите од искри, а штетното зрачење под нормални услови за заварување. Рамка на акрилонитрил бутадиен стирен (ABS). Поликарбонат леќи. Подлога за обложување отпорен на гребење. Materialsement ¾ висок квалитет на материјал-изработен од компјутер, ABS и меки гумени материјали, не е лесен за дефект, исто така има одлична издржливост за долги намени. Може да се спротивстави на силното влијание и сјајот. Хемиски ризици за заварување очила Електрично затемнување очила за затемнување анти-лак Ан. ¡¾ Аутоматско затемнување дизајн-затемнување на дизајнот обезбедува безбедна заштита од штрајк со лак, УВ, зрачење на ИР, блескаво, итн. За безбедно работење. Не се лизга лесно, што е погодно за повеќето работници. ја подобрува отпорноста на леќите и го намалува формирањето на гребнатини NT-сјај.

Item Type:
Welding Glasses
Style:
Grey
Material:
PC, ABS, soft rubber.
Power Supply:
Solar power supply.
Built in Battery:
CR927 button battery.
Capacity:
60mAh, shipped with built in battery.
Application Scenarios:
For electric welding, gas shielded welding, argon arc welding, cutting, welding and other welding work.
Main Function:
For eye protection, blocks welding slag and prevent splashing. 
Package List:
1 x Welding Glasses

Поврзани производи..