• Свеж
TWDYC 9-Инчен Брзо Ослободување Дрво Менгеме Тешки Леано Железо Брзо Дејствување Работна Маса Заменик
zoom_in

TWDYC 9-Инчен Брзо Ослободување Дрво Менгеме Тешки Леано Железо Брзо Дејствување Работна Маса Заменик

DEN 12582.72

Стока
check Во продавницата

Карактеристики : брзо стегање, тело на стегач од леано железо, стабилно стегање Телото на стегачот е изработено од леано железо, а површината се прска со пластичен третман, кој е отпорен на абење, корозија и ' рѓа и се чувствува удобно. 45 завртка од јаглероден челик, дизајн на конец на струг, стврднат со гаснење, не е лесен за носење, не е лесен за заглавување и стабилно стегање. Се додава брз прекинувач, а вилиците можат брзо да се отворат и затворат со лесен допир, што е погодно и брзо. Клештите со рамен нос може да се прилагодат со лизгање на рокерот, должината е продолжена, цврстината е висока и не е лесно да се деформира, а стегањето на работното парче е повеќе заштеда на труд и поудобно. Тип : Режим На Виседрив На Клупата : рачен материјал : спецификација на леано железо : 9 " Карактеристики : брзо стегање, тело на стегач од леано железо, стабилно стегање.Телото на стегачот е изработено од леано железо, а површината се прска со пластичен третман, кој е отпорен на абење, корозија и ' рѓа и се чувствува comfortable. 45 завртка од јаглероден челик, дизајн на конец на струг, стврднат со гаснење, не е лесен за носење, не е лесен за заглавување и стабилно стегање.Се додава брз прекинувач, а вилиците можат брзо да се отворат и затворат со лесен допир, што е погодно и брзо.

9:
Features:
fast clamping, cast iron clamp body, stable clamping.
The clamp body is made of cast iron, and the surface is sprayed with plastic treatment, which is resistant to wear, corrosion and rust, and feels comfortable.:
No. 45 carbon steel screw, thread design on lathe, hardened by quenching, not easy to wear, not easy to jam, and stable clamping.:
A quick switch is added, and the jaws can be quickly opened and closed with a light touch, which is convenient and quick.:
The flat-nose pliers can be adjusted by sliding the rocker, the length is extended, the hardness is high, and it is not easy to deform, and the clamping of the workpiece is more labor-saving and convenient.:
Packing Included:
1 x Quick Release Woodworking Vise 9:
Note:
1. Please Allow 1-3mm Differs Due To Manual Measurement.:
2. Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. Please refer to the actual product.Thanks For Your Understanding.:
Please allow 1-3cm difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :

Поврзани производи..