• Свеж
Термичка бакарна подлога Шим, лесна инсталација лесен чист бакар за греење 100 парчиња издржлив за телефон
zoom_in

Термичка бакарна подлога Шим, лесна инсталација лесен чист бакар за греење 100 парчиња издржлив за телефон

DEN 372.80

Стока
check Во продавницата

Специфична употреба : Топлинскиот мијалник е погоден за спроводливост на топлина и пополнување на празнините помеѓу графичката картичка и модулот за дисипација на топлина, подобрување на спроводливоста на топлина и намалување на стапката на поправка на графичката картичка Црвен бакар материјал : Нашите чисти топиња за топлина на бакар се изработени од црвен бакар, со исклучителна изработка, силна и издржлива, погодна за долгорочна употреба. Поставете содржина : Постојат вкупно 100 парчиња во нашиот чист комплет за мијалник за топлина на бакар, и е прикачена кутија за складирање, што е доволно за да ги задоволите вашите дневни потреби за одржување. Бесплатно и Бурр бесплатно : Бакарниот мијалник за топлина има сјаен изглед, без пробивање, и облека, погоден за десктоп компјутери, графички картички, процесорот, VGA, RAM меморија, итн. Термичка спроводливост : Термичката спроводливост на Heats Ink е до 401 W/ МК, обезбедување моќна дисипација на топлина за вашиот уред. Направете ја перформансите на вашиот уред постабилни. Поставете содржина : Постојат вкупно 100 парчиња во нашиот чист комплет за мијалник за топлина на бакар, а е прикачена кутија за складирање, што е доволно за да ги задоволите вашите дневни потреби за одржување. Специфична употреба : Топлинскиот мијалник е погоден за спроводливост на топлина и пополнување на празнините помеѓу графичката картичка и модулот за дисипација на топлина, подобрување на спроводливоста на топлина и намалување на стапката на поправка на графичката картичка. Термичка спроводливост : Термичката спроводливост на греењето е до 401 W/MK, обезбедувајќи моќна дисипација на топлина за вашиот уред.

Item Type:
Pure Copper Heatsink
Thermal Conductivity:
401w/mk
Material:
Red copper
Uses:
Heat conduction and gaps filling between graphics card and cooling module, improve heat conduction, reduce graphics card repair rate
How to Use:
Direct use.:
Package List:
100 x Pure Copper Heatsink:
1 x Storage Box:
Note:
1. The pure copper material is red copper.2. Manual measurement may have error. Please make sure you don't mind before ordering.:

Поврзани производи..