• Свеж
PZJ-Чистач На Накит, 40khz Ултразвучен Чистач 600ml Професионален Ултразвучен Чистач За Бања Часовник Дигитален Тајмер За Очила За Накит Сребрена Приврзок Монета Металн?
zoom_in

PZJ-Чистач На Накит, 40khz Ултразвучен Чистач 600ml Професионален Ултразвучен Чистач За Бања Часовник Дигитален Тајмер За Очила За Накит

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

УЛТРАЗВУЧНО ЧИСТЕЊЕ : технологија За ултразвучно чистење, длабоко и недеструктивно чистење на дамки, погодно за чистење очила, протези, накит, часовници итн, лесен за чистење неправилни производи и враќање на сјајот на предметите. НЕДЕСТРУКТИВНО ДЛАБОКО ЧИСТЕЊЕ : мали меурчиња ќе се генерираат под дејство на ултразвучна кавитација од 40.000 HZ, а влијанието на меурчињата под висок притисок ќе генерира силна енергија на удар, што може да ги отстрани дамките на предметите и да постигне недеструктивно длабоко чистење. Лесно може да се исчисти со додавање вода (додавањето мала количина детергент може да ја подобри ефикасноста). ЕДНОСТАВНА РАБОТА : операција со едно копче, мултифункционално чистење, чистење од бактерии и нечистотија од 360 степени, тивко чистење без ќорсокаци и меѓусебно мешање, брзо чистење и прилагодливо време од 5 сегменти, што може ефикасно да го врати оригиналниот изглед на објектот и да ги задоволи вашите потреби. БЕЗБЕДНОСТ НА МАТЕРИЈАЛОТ : ултразвучниот чистач користи 304 нерѓосувачки челик за храна, кој има добра отпорност на корозија и отпорност на топлина. Опремен со простран мијалник од нерѓосувачки челик; голем и мал накит може целосно да се потопи. Исклучителниот дизајн на капакот ефикасно го намалува бучавата. ЗАБЕЛЕШКА : Ултразвучниот чистач може само да го замени рачното чистење на површината на објектот, а прашината во јазот е тешко да се исчисти.

Product Name:
Ultrasonic Cleaner
Inner capacity:
600ML
Power:
35W
Frequency:
40KHZ
Function:
with degassing function
Liner size:
155*95*52MM
Time setting:
Type A
The package includes:
★1*Ultrasonic cleaner:
note:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :

Поврзани производи..