• Свеж
комплет За Замена На Главата за Печатење plplaaoo, Делови За Замена На Печатачот за 5113 Додатоци за Печатач, Глава За Печатење На Главата За Печатење, Втор Заклучен Дел З?
zoom_in

комплет За Замена На Главата за Печатење plplaaoo, Делови За Замена На Печатачот за 5113 Додатоци за Печатач, Глава За Печатење На Главата

DEN 3693.12

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПРОИЗВОДИ : главата За Печатење е изработена од ппе и пп материјали, таа е лесна, отпорна на ' рѓа, отпорна на бледнее и издржливаГлавата за печатење на печатачот има стабилни перформанси и голема сигурност, погодна за замена на скршените делови. ПРИМЕНЛИВ МОДЕЛ : главата За Печатење е совршено погодна за секундарно шифрирање 5113. Тесно одговара на оригиналната положба на дупката на машината.Усвојување извонредна изработка, прекрасен дизајн на изглед, обезбедувајќи ви одлично искуство со користење. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ : замената на главата за Печатење има стабилни перформанси и голема сигурност, погодна за замена на вашите скршени производи. Усвојување Извонредна изработка, прекрасен дизајн на изглед, обезбедувајќи ви одлично искуство со користење. ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ : 100% функционален тест по завршувањето на производството; 100% функционален тест пред породувањето. Квалитетот е загарантиран. Ако имате било какви прашања со нашите предмети или услуги, ве молиме слободно контактирајте не по Пошта.ние ќе одговориме во рок од 24 часа. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : пакетот За Глава за Печатење содржи само една глава на печатачот. Операцијата за инсталација е многу едноставна и лесна. Не е потребно комплицирано расклопување и склопување. Потребни се само неколку едноставни чекори за да го притиснете, заштедувајќи време и напор и заштитувајќи го оригиналниот печатач.

Item Type:
Print Head
Material:
PPE, PPS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 152g / 5.4oz
Application:
for 5113 Secondary Encryption
Package List:
1 x Print Head

Поврзани производи..