• Свеж
plllaaoo LED Ноќно Светло, Ноќно Светло За Деца, 3d Распетие Шуплив Дизајн Дрвена Светилка, Новина Уникатна Дрвена Ноќна Светлина За Спална Соба Кревет Дневна Соба Канцел?
zoom_in

plllaaoo LED Ноќно Светло, Ноќно Светло За Деца, 3d Распетие Шуплив Дизајн Дрвена Светилка, Новина Уникатна Дрвена Ноќна Светлина За

DEN 415.84

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетен Материјал€оваа дрвена ноќна светлина е изработена од висококвалитетно борово дрво, без лут мирис, мазни рабови, без бруси, безбедни за употреба, цврсти и издржливи, може да се користи како уникатен украс за украсување на вашата соба ●Распетие Шуплив Дизајн●Мала ноќна светлина, шуплив дизајн на предното и задното распетие, агол на осветлување од 360 степени. Осветленоста на ЛЕР изворот на светлина е многу мека, што може да ги заштити вашите очи, а меката светлина може да ви даде подобро искуство со спиењето. €Led Светилка Mead ● внатрешниот резервоар прифаќа LED светилка мушка извор на светлина, изворот на светлина е стабилен, без треперење, без повреда на очите и ви носи удобно искуство со осветлување. ●Прекинувач Со Едно Копче € прекинувач Со Едно копче, LED ноќното светло доаѓа со USB кабел за полнење, кој може да се напојува со приклучок за полнење на компјутер, штекер за напојување, адаптер за полнење и други USB приклучоци. ЛЕР е еколошки, заштедува електрична енергија и енергија. ●Широка Апликација●Широк опсег на апликации, ОВАА ЛЕР ноќна светлина може да се користи во канцеларии, спални соби, дневни соби, студентски домови, хотели. Исто така одлично како подарок за играчки за деца, подарок за роденден, подарок За Денот на Благодарноста, подарок за загревање на куќата, подарок за дипломирање, божиќен подарок и многу повеќе. ЛЕД Ноќно Светло, Ноќно Светло За Деца, 3д Распетие Шуплив Дизајн Дрвена Светилка,Новина Уникатно Дрвено Ноќно Светло За Канцеларија За Дневна Соба Покрај Креветот, Топло Бело Светло.

Item Type:
LED Night Light
Material:
Pine
Light Color:
Warm White Light
Switch Mode:
Button
Power Supply Mode:
USB Cable
Usage Scenarios:
Office, Bedroom, Living Room
Package List:
1 x LED Night Light1 x USB Cable1 x User Manual

Поврзани производи..