• Свеж
УРЕДНА Табла За Тестенини 2 парчиња Детска Кујна Даска За Сечење Детска Безбедна Даска За Сечкање Даска За Сечење Јагоди За Овошје и Зеленчук Уредна Табла Декорати?
zoom_in

УРЕДНА Табла За Тестенини 2 парчиња Детска Кујна Даска За Сечење Детска Безбедна Даска За Сечкање Даска За Сечење Јагоди За Овошје и Зеленчук

DEN 258.56

Стока
check Во продавницата

СИМПАТИЧНА СЕЧКАЊЕ ОДБОР;??Нашите даски За сечење Идеални За ракување со овошје, мали лебови, бисквити, сирење, детска храна, канцеларија, студентски резиденции ЧАРШАФИ ОДБОРИ;?? Не е лесно да се лизне при сечење месо, А Таблата за Сечење е побезбедна за постојано користење зеленчук, двојната страна може да ја користи. Доволно цврст, може директно да се контактира со храна, така што храната е безбедна за јадење, не е лесна за деформација. ПЛАСТИЧНИ СЕЧЕЊЕ ОДБОР МАТ ??Реверзибилни странични плочи за сечење поставува.Непорозен, содржи длабоки жлебови за да фати сокови, така што вашиот шалтер останува чист.Ултра-силна површина за сечење е нежна за прибор за јадење и ножеви. СИМПАТИЧНА ТАБЛА ЗА СЕЧЕЊЕ;??Внимателно дизајниран за олеснување на чистење, виси или сушење, може да биде за дома, ресторан, хотел и така натаму. Погоден за сечење месо, овошје, зеленчук, храна и многу повеќе, правејќи ја храната да остане на место. ЗЕЛЕНЧУК СЕЧКАЊЕ ОДБОР;??Таблата за сечење е изработена од пластичен материјал, даската за сечење е безбедна и хигиенска, удобна и корисна. Опис таблата за сечење во форма на јагода е безбедна и практична за употреба, нема лесно да се скрши, што ќе ви овозможи да префрлите храна од неа во тава. Исто така, даската за сечење може да спречи паѓање на парчето. Оваа декоративна табла за сечење е погодна за сечење овошје, месо, зеленчук, риба и така натаму.

Поврзани производи..