• Свеж
Дел од додатоците за виолина Датум на дрвен опсег Chinrest/Endpin/Tailpiece/Tuning Pegs/црево за 4/4IT Совршен квалитет на звукот.
zoom_in

Дел од додатоците за виолина Датум на дрвен опсег Chinrest/Endpin/Tailpiece/Tuning Pegs/црево за 4/4IT Совршен квалитет на звукот.

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Специјално дизајниран за виолина со големина од 4/4 со големина, може да ги задоволи вашите различни потреби и погодни за loversубителите на музика Елегантен и убав дизајн е од суштинско значење за високо -квалитетна виолина, може да обезбеди совршен квалитет на звукот. Направено од високо -квалитетно високо -рано дрво, фино изработка, мазна без боење, издржливо. Имајте убав изглед со едноставен, но елегантен дизајн, понудете естетско задоволство. Мала по големина и светлина во тежина, погодно за носење и употреба во кое било време, многу удобен и практичен. Карактеристики : Специјално дизајнирани за виолина со големина од 4/4, може да ги задоволи вашите различни потреби и погодни за loversубителите на музика. Елегантниот и убав дизајн е од суштинско значење за високо -квалитетна виолина, може да обезбеди совршен квалитет на звук. Изработено со висок квалитетен висок степен Дрво, фино изработка, мазна без боење, издржливо. Имајте убав изглед со едноставен, но елегантен дизајн, понудете естетско задоволство. Сместа по големина и светлина во тежина, погодно за носење и употреба во кое било време, многу удобно и практично. Спецификација : Спецификација : Спецификација : Спецификација : Тип на артикал : Дополнителен материјал за дел од виолина : Jujube Wood Suitable за 4/4 Guitar Package список : 1 x chinrest 4 x peg1 x tailpiece1 x endpin1 x опашка gut1 x screw3 x плута дрво.

Item Type:
Violin Part Accessory
Material:
Jujube wood
Suitable for 4/4 guitar:
Package List:
1 x ChinRest 4 x Peg1 x Tailpiece1 x Endpin1 x Tail Gut1 x Screw3 x Cork Wood

Поврзани производи..