• Свеж
Gokame Auto кожа и пластична паста за реновирање, Најдобар крем за реставратор на автомобили, крем за реставратор на автомобили, агент за преработка на автомобили Пласт?
zoom_in

Gokame Auto кожа и пластична паста за реновирање, Најдобар крем за реставратор на автомобили, крем за реставратор на автомобили,

DEN 159.52

Стока
check Во продавницата

Professional Професионален автомобил за нега на автомобили и крем за нега на кожа】 Заштитен слој се формира на површината на пластиката, а бојата нема да избледи по повторено миење За кожа, не само кожа од автомобили, туку и кожа што може да се користи во секојдневниот живот може да се третира со нашиот крем за нега. 【Безбедност】 Направено од еколошки материјали, формула без масло, безопасна и без мирис, тоа нема да го оштети вашиот автомобил или други кожни предмети. Концентрирајте 3 пати, само една капка одеднаш, дозата е многу мала. 【Брзо закрепнување】 Може да навлезе длабоко во порите на материјалот, веднаш осветли, забави стареење и лесно да ги избрише загадувачите без да ја оштети површината. 【Долгорочно одржување】 Пластични средства за перење и стареење на пластични и кожни површини може да се чуваат долго време, заштедувајќи многу трошоци за одржување. Може да се користи и во ентериер и во надворешноста на автомобилот. 【Wide Use】 Polishing Compound & Scratch Remover, It can also be used as a refurbished product for plastic or leather care, such as car interiors and car exteriors, refurbished plastic parts, cars, furniture, leather products, maintenance, polishing, decontamination, Поправете ги гребнатинките, забавување на стареењето и зголемување на сјајот.

Color:
black
Net content:
100ml
Weight:
110g
Scope of application:
car interior cleaner, Plastic, leather, rubber, all inside and outside the car.
Package Included:
1/2/3pcs x Auto Refurbishment Paste + Sponge
Instructions:
1. Clean and dry the area to be coated with internal cleaner:
2. Pour the nutrient cream on the sponge:
3. Clean and dry the area:
4. After absorbing for 5 minutes, wipe with a tow:
Notice:
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
2. Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement.:

Поврзани производи..