• Свеж
Lyaarka Smart Watch-1,7 Паметен Часовник Со Целосен Екран На Допир За Телефони Со Android И iOS Компатибилен-Фитнес Тракер Со Отчукувањата На Срцето, Спиење, Кислород Во Крвта, Бро?
zoom_in

Lyaarka Smart Watch-1,7 Паметен Часовник Со Целосен Екран На Допир За Телефони Со Android И iOS Компатибилен-Фитнес Тракер Со Отчукувањата

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

● ПАМЕТЕН ЧАСОВНИК СО ТЕКСТ и ПОВИК + овој фитнес часовник може да прима пораки, дојдовни е-пошта или известувања(Whatsapp, Facebook, Instagram, итн), и остварувајте или примајте повици. Функцијата за повик е преку Bluetooth, можете да изберете да ја вклучите или исклучите во поставките. ● ОТЧУКУВАЊАТА на СРЦЕТО и МОНИТОРОТ за КИСЛОРОД во КРВТА 24/7 следење на отчукувањата на Срцето, директно за да ги знаете трендовите и состојбите на отчукувањата на срцето дење и ноќе. Мерка за кислород во крвта за да ја знаете вашата физичка состојба, идеална за спортови со висок интензитет, како што се маратон или вежбање во теретана. ● СТАБИЛНИ ПЕРФОРМАНСИ ● Долго Траење на Батеријата, Силиконски Опсег, 1,7 HD Целосен Екран на Допир, IP68 Водоотпорен, Чувствителен Екран на Допир. Овој фитнес тракер нуди удобен допир и одлично визуелно искуство, ќе биде совршен подарок за вашиот љубовник. ● ПОВЕЌЕ ФУНКЦИИ ●28 Спортски Режим, Предупредување За Вода За Пиење, 3 Аларми, Монитор За Спиење, Бројач На Чекори, Контрола На Музика и Камера, Временски Дисплеј, Фенерче, Седентарен Потсетник, Стоперка. Овој паметен часовник за жени мажи ќе го направи вашиот живот поздрав, а вашата работа поефикасна. `+ АНДРОИД И IOS КОМПАТИБИЛЕН q овој паметен часовник е компатибилен со i OS 8.4 и погоре уреди. Има 150 + бирања за избор во Апликацијата и исто така можете да ја изберете вашата омилена фотографија како бирање во часовникот. Скенирајте го кодот на апликацијата заедно со паметниот часовник и преземете ја апликацијата(или од продавница за игри и продавница за апликации), тој е многу лесен за употреба. Тој е компатибилен Со Андроид (над 4.4) и i OS (над i OS 8. За да остварувате и примате повици или примате пораки, bluetooth мора да остане поврзан. За да добивате ИЗВЕСТУВАЊА ЗА СНС, треба однапред да поставите дозволи за мобилни телефони и да ги вклучите апликациите СНС. Секој проблем, ве молиме слободно контактирајте ја нашата 24-часовна онлајн услуга во апликацијата или проверете го упатството за корисникот(на англиски,Дојч,Еспањол).

Поврзани производи..