• Свеж
Легура Азот Гас Пролет, Хидраулична Опрема Пумпи Цилиндар Умре Печат Компресирани Материјали Со Клипот Прачка 750 Серија[YX750-025]
zoom_in

Легура Азот Гас Пролет, Хидраулична Опрема Пумпи Цилиндар Умре Печат Компресирани Материјали Со Клипот Прачка 750 Серија[YX750-025]

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Телото на пролетниот цилиндар со азотен гас има засек Во форма Ц на горниот дел и засек Во Форма У на дното со дупки За завртки М8, што е лесно да се инсталира Почетниот пролетен притисок на пружината на азотниот гас од серијата 750 е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Клипната шипка со пружина со азотен гас има висока цврстина по фина обработка, а грубоста на површината е Околу Ра0, 02ум. Азотната гасна пружина е изработена од легиран материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, што е побезбедно и посигурно од заварувањето на цевките. Дијаметарот на телото на цилиндерот на пружината на азотниот гас е 45,2 мм, дијаметарот на клипот е 25 мм, големината е стандардна. Телото на пролетниот цилиндар со азотен гас има засек Во форма Ц на горниот дел и засек Во Форма У на дното со дупки За завртки М8, што е лесно да се инсталира. Почетниот пролетен притисок на пружината на азотниот гас од серијата 750 е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Клипната шипка со пружина со азотен гас има висока цврстина по фина обработка, а грубоста на површината е Околу Ра0, 02ум. Азотната гасна пружина е изработена од легиран материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, што е побезбедно и посигурно од заварувањето на цевките. Дијаметарот на телото на цилиндерот на пружината на азотниот гас е 45,2 мм, дијаметарот на клипот е 25 мм, големината е стандардна. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Пружина На Азотен Гас : Намена На Легура : дијаметар На Цилиндарот На Цилиндерот со компресија на умре : Прибл.

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Die compression nitrogen cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 45.2mm / 1.8in
Plunger Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring:
1 x Storage Box:
Note:
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting.:
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc.:
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke:
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories:
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications.:
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure.:

Поврзани производи..