• Свеж
КОНТЕЈНЕР ЗА Облекување САЛАТА ТОПБАТИ За Одење: Мали Контејнери За Зачини Со Капаци Контејнери За Еднократно Чување Мала Храна Натопи Складирање Храна За Пикник ?
zoom_in

КОНТЕЈНЕР ЗА Облекување САЛАТА ТОПБАТИ За Одење: Мали Контејнери За Зачини Со Капаци Контејнери За Еднократно Чување Мала Храна Натопи

DEN 1014.40

Стока
check Во продавницата

Кутијата е без штети, може да бидете сигурни дека кутијата за складирање нема да влијае на вкусот на вашата храна Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. Широк спектар на употреба, може да се користи за чување храна за помошници за бебиња, зачини, грав, прашоци итн. Запечатениот дизајн ја прави кутијата за зачувување и може да ја одржува храната свежа. Лесен, пренослив, лесен за носење и употреба, може да ви донесе голема погодност. Опис Нашите повеќефункционални Контејнери За Храна за Замрзнување имаат цврста конструкција и капаци за да бидете сигурни дека вашата храна останува во контејнерите за складирање. Овие Контејнери за Складирање Храна помагаат да се организира фрижидерот и да се зачува свежината на вашата храна. Можете да зачувате зачини, храна за бебиња, овошје, итн. Карактеристики-Боја : Црвена, Виолетова, Сина, Транспарентна - Материјал : Пп-Големина : 6, 50Х6, 50Х4, 00см/ 2, 55Х2, 55Х1, 57ин-Широк спектар на употреба, може да се користи за чување храна за бебиња, зачини, грав, прашоци итн.- Запечатениот дизајн ја прави кутијата за зачувување и може да ја одржува храната свежа.- Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење.- Кутијата е без штети, може да бидете сигурни дека кутијата за складирање нема да влијае на вкусот на вашата храна.

Поврзани производи..