• Свеж
Религиозна Моќна Нараквица Бласк Силиконски Нараквици Со Затворач Од Нерѓосувачки Челик Идеја За Подарок За Мажи Љубов Сопруг Татко Силиконски Бенд Нараквици За ?
zoom_in

Религиозна Моќна Нараквица Бласк Силиконски Нараквици Со Затворач Од Нерѓосувачки Челик Идеја За Подарок За Мажи Љубов Сопруг Татко Силиконски

DEN 1203.20

Стока
check Во продавницата

Дизајн На нараквица Од Силиконски Материјал : Силиконот е ултра мазен, мек на допир, е избледен и без мирис, издржлив и има совршена количина на истегнување 100% сосема нов и висок квалитет. Лесно За СовпаѓањеНашата нараквица е погодна за секојдневна облека, а може да се совпадне и со облека за секоја пригода, како што се танцови забави итн. Класичниот дизајн е погоден за секоја облека. Предизвикајте Се И Мотивирајте Го Светот : лизнете се на оваа инспиративна колекција на силиконски нараквици, секоја со мотивациона порака која ќе ве поддржи на вашето патување. Инспирирајте се себеси и другите да создадат успех, фокусирајте се на целите и верувајте во соништата. Секојдневни Модни Додатоци : Носете ги за време на викендите преполни со акција или во мрзливи денови поминати со пријателите и семејството. Додадете трендовска атмосфера на сите секојдневни видови облека, од опрема за вежбање до фармерки и маици. Религиозна Моќна Нараквица Бласк Силиконски Нараквици Со Затворач Од Нерѓосувачки Челик Идеја За Подарок За Мажи Љубов Сопруг Татко силиконски бенд нараквици за мажи за деца карактеристики : 100% сосема нов и висок квалитетпредизвикајте се И Мотивирајте го Светот : лизнете се на оваа инспиративна колекција на силиконски нараквици, секоја со мотивациона порака која ќе ве поддржи на вашето патување. Инспирирајте се себеси и другите да создадат успех, фокусирајте се на целите и верувајте во соништата.Дизајн На нараквица Од Силиконски Материјал : Силиконот е ултра мазен, мек на допир, е избледен и без мирис, издржлив и има совршена количина на истегнување. Одличен Изглед За Спорт И Атлетика : Лесно носете го овој асортиман на инспиративни нараквици за време на вашата рутина за вежбање во теретана, додека трчате, возите велосипед или пешачите.

Material:
Stainless Steel & Silicone
Style:
1/2/3/4/5/6/7/8/9
Chain Circumference:
Approx.23cm/9.05inch
Width:
Approx.1cm/0.39inch
Package Includes:
1 Piece Bangle
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement,pls make sure that you do not mind before you order.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Поврзани производи..