• Свеж
Адаптер за микрофон солруст 10 парчиња адаптер за завртки за завртки за статив за завртки од 1/4 до 3/8 адаптер за завртки на фотоапаратот Конвертирајте адаптер за зав?
zoom_in

Адаптер за микрофон солруст 10 парчиња адаптер за завртки за завртки за статив за завртки од 1/4 до 3/8 адаптер за завртки на фотоапаратот

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Адаптерите за завртки ви овозможуваат да конвертирате која било стандардна нишка 3/8-16 за да вметнете стандардни завртки од 1/4-20 Направено од бронза и. За употреба на стативи, глави на статив, глави на топки, моноподи, лесни штандови, DSLR/ камери, камкордери, итн. Размислен дизајн, нашиот адаптер за нишки за микрофон усвои згрчена површина за добар зафат, длабоки навои без закопчиња, без да ве гребете кога инсталирате, Со јасни внатрешни нишки, без напор за употреба и држете се цврсто по инсталацијата. Лесен за инсталирање, има слот за слот на дното на 5/8 машки до 3/8 женски и 5/8 машки до 1/4 женски адаптер за завртки за држач за микрофон, можете лесно да ги инсталирате и отстраните, светлина како други Адаптер за стоење, удобен за носење. Адаптерите за завртки ви овозможуваат да конвертирате која било стандардна нишка 3/8-16 за да вметнете стандардни завртки од 1/4-20. Направено од бронза и. За употреба на стативи, глави на статив, глави на топки, моноподи, лесни штандови, DSLR/ камери, камкордери, итн. Размислен дизајн, нашиот адаптер за нишки за микрофон усвои згрчена површина за добар зафат, длабоки навои без закопчиња, без да ве гребете кога инсталирате, Со јасни внатрешни нишки, без напор за употреба и држете се цврсто по инсталацијата. Лесен за инсталирање, има слот за слот на дното на 5/8 машки до 3/8 женски и 5/8 машки до 1/4 женски адаптер за завртки за држач за микрофон, можете лесно да ги инсталирате и отстраните, светлина како други Адаптер за стоење, удобен за носење.

Поврзани производи..