• Свеж
Додатоци за производи за слушалки за мобилни уреди VTOSEN, монорални телефонски слушалки со микрофон - идеално за центри за повици и услуга за клиенти на телемаркетин?
zoom_in

Додатоци за производи за слушалки за мобилни уреди VTOSEN, монорални телефонски слушалки со микрофон - идеално за центри за повици и услуга

DEN 284.64

Стока
check Во продавницата

Технологија за откажување на бучава : Телефонската слушалка има вграден HD микрофон, обезбедувајќи јасни разговори дури и во бучни околини Микрофонот може да се извртува по своја волја. Удобно за носење : Слушалките за центар за повици ви нудат искуство со ултра светлина. Меките перници за уво и флексибилната лента за глава нема да стават никакви вирус на ушите. Лесен за употреба : Слушалките за центар за повици имаат приклучок од типот Ц; Приклучете и играјте, не се потребни возачи, лесни за употреба. Поддржува прилагодување на волуменот на звучникот и микрофон нем. Солиден и издржлив : Деловните слушалки се дизајнирани со груби конструкции и материјали за да се обезбеди врвни перформанси и да се направи издржлив. Долгиот кабел за слушалки обезбедува флексибилност за подвижност. Широка употреба : Слушалки за услуги на клиентите за уреди со конектори од типот Ц. Идеално за домашни канцеларии, центри за повици, телемаркетинг, осигурување, услуги на клиентите, телеконференција, итн. Микрофонот може да се извртува по своја волја. Удобно за носење : Слушалките за центар за повици ви нудат искуство со ултра светлина. Меките перници за уво и флексибилната лента за глава нема да стават никакви вирус на ушите. Лесен за употреба : Слушалките за центар за повици имаат приклучок од типот Ц; Приклучете и играјте, не се потребни возачи, лесни за употреба. Поддржува прилагодување на волуменот на звучникот и микрофон нем. Солиден и издржлив : Деловните слушалки се дизајнирани со груби конструкции и материјали за да се обезбеди врвни перформанси и да се направи издржлив.

Item Type:
Telephone Headset
Material:
ABS
Model:
H390-TYPE-C
Colour:
Black
Type:
Monaural
Plug:
TYPE C
Scope of Application:
for Devices with a TYPE C Connector
Speaker Parameters:
Sensitivity:
105±3dB (at 178mV 1KHz)
Voice Coil Impedance:
150±15Ω (at 1KHZ)
Frequency Characteristics:
100Hz-10KHz
Distortion:
≤5% (at 178 mV 1KHZ)
Microphone Parameters:
Directivity:
Single Pointing
Sensitivity:
-40±2dB (2.0V, 2.2kΩ, 1KHz)
Distortion:
≤5% (at 4.5V 2.2kΩ 1KHz)
Frequency Characteristics:
200Hz-6KHz
Current Consumption:
100-500υA
Package List:
1 x Telephone Headset

Поврзани производи..