• Свеж
Управата за снимање на видео-снимање на видео-снимање со стандардна 1/4 навојна интерфејс, преклопен рачен држач за држач за стабилизатор, додатоци за стабилизатор ?
zoom_in

Управата за снимање на видео-снимање на видео-снимање со стандардна 1/4 навојна интерфејс, преклопен рачен држач за држач за

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Усвојувајте дизајн на преклопување, мала големина по преклопување и лесен за носење Користете го дизајнот на обликот, оставете да се чувствувате пријатно во работењето. На горниот дел има две универзални дупки за завртки, кои можат да се поврзат надворешен микрофон, ЛЕР и други дигитални додатоци. Дното е дизајнирано со заштитна подлога, жлеб од 1/4 конец за да ја прилагоди положбата на машината. Вграден е шестоаголен клуч, може да се управува во секое време и не е лесно да се изгуби. Ако имате сомнежи за оваа алатка, ве молиме контактирајте не и ќе имаме професионален тим по продажбата за да одговориме на вашите прашања во рок од 24 часа. Спецификација : Состојба : Сосема нов материјал : Пластична боја : Црна нишка : 1/4 "Апликација : DSLR, дигитална видео камера Отворена големина : приближно 14.5 * 16 * 3cm / 5.2in Тежина : приближно 189 G список на пакети : 1 * Рачка на фотоапаратот 1 * Прирачник за клуч 1 *.

Condition:
Brand New
Material:
Plastic
Color:
Black
Thread:
1/4
Application:
DSLR, Digital Video Camera
Opened Size:
Approx. 14.5 * 16 * 3cm / 5.7 * 6.3 * 1.2in
Weight:
Approx. 189g
Package List:
1 * Camera Handle:
1 * Wrench:
1 * Manual:

Поврзани производи..