• Свеж
2 Држач За Паричник За Пакување Airtag, Ултра Тенок Капак На Картичката За Паричник Airtag, Држач За Паричник За Лесен Airtag За AirTag, Држач За Картичка За Airtag За Паричник, Знач?
zoom_in

2 Држач За Паричник За Пакување Airtag, Ултра Тенок Капак На Картичката За Паричник Airtag, Држач За Паричник За Лесен Airtag За AirTag,

DEN 162.88

Стока
check Во продавницата

Qultra the THE the airtag Носителот На Картичката За Паричник Е дебел само 0,1 инчи и тежи само 0,5 унци, што го прави исклучително тенок и лесен €_ПОБЕЗБЕДНО q носителот На Паричникот Airtag може ефикасно да избегне гребнатини и загуба на airtag, овозможувајќи Airtag подобро да го следи вашиот паричник. Quallet куќиштето за Паричник Airtag е изработено од ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, што е цврсто и издржливо. Површината на држачот на картичката Аиртаг има шема што не се лизга за да спречи случајно да се лизне. Questway lesight ertag само лесно притиснете Го Airtag Во Куќиштето На Картичката За Паричник Airtag, А Airtag лесно може да се стави во паричникот како кредитна картичка. €®ШИРОКА УПОТРЕБА●држачот За Паричник Со Аиртаг може да се користи за паричници, чанти, држачи за визит-картички, торби за ЛИЧНА КАРТА, картички во кампусот итн.

Поврзани производи..