• Свеж
АСНОМИЈА 3 Инчен Дупчалка Форстнер, Карбиден Врв Форстнер Бит За Тврдо Дрво, Пила За Дупчење Дрво Поставете Комплети За Алат За Сечење Шарки За Дрво Пластична Ивери?
zoom_in

АСНОМИЈА 3 Инчен Дупчалка Форстнер, Карбиден Врв Форстнер Бит За Тврдо Дрво, Пила За Дупчење Дрво Поставете Комплети За Алат За Сечење

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

®Врвен Квалитет Е Направен Од висококвалитетни Секачи Со Врвови Од Волфрам Карбид, цврсто стврднато челично тело, обезбедувајќи ја неговата висока цврстина, отпорна на ' рѓа, цврста и издржлива; ●Големина и дијаметар На Дупчење : 3 инчи( 76мм), Шестоаголник Диа : 2/5 инчи(10мм) , длабочина На Дупчење : 2-3/8инч(60мм), Вкупна должина : 3-9/16инч (90мм). € Остри и Чисти Дупки●Овој TCT (Секачи Со Врвови Од Волфрам Карбид)forstner bit set совршен за тврдо дрво, може да дупчи прецизни дупки со рамно дно без чипсување Во Тврдо Дрво или меко дрво.(длабочина на дупчење до 2-3/8 инчи). ①Широко Апликации Може Да се користат За дупчење дупки на дрво и пластични производи, мебел, шарка на вратата, биро. Се користи за сечење дрво, иверица, плочи од цврсто дрво, МДФ, пластика итн. ●Топли Совети+ Помалите дијаметри Дупчалката Форстнер Може да се користи под нормална рачна вежба, Но бидејќи сите сме големи Дупчалки Форстнер, најдобро е да користите машини со добри перформанси за фиксирање за операции на дупчење, како што се машини за дупчење, дупчалки за клупи, вертикални машини за дупчење и вертикални електрични вежби итн., ако мора да работите со рачна електрична вежба, најдобро е да ја користите заедно со менгеме со добар ефект на фиксирање. Карактеристики : 1) Применлива Опрема : Погодна За дупчалка за клупа, машина за вертикално дупчење, машина за резба со цпу.

Поврзани производи..