• Свеж
Аларм За мокрење Во кревет Детски Монитор За Мокрење Во Кревет Безжичен Електричен Сензор За Мокрење Во Кревет Со Звук И Вибрации Мини УСБ Сензор За Постара Енурез?
zoom_in

Аларм За мокрење Во кревет Детски Монитор За Мокрење Во Кревет Безжичен Електричен Сензор За Мокрење Во Кревет Со Звук И Вибрации Мини

DEN 1422.40

Стока
check Во продавницата

? [Безжичен Аларм За Мокрење Во Кревет] предавателот и приемникот се одделни и не бараат кабел да се носи на раката Опсегот на примање на приемникот е помеѓу 10 и 20 метри, можете да го ставите приемникот до перницата, на ноќната маса или да го следите статусот на мочање на вашето дете од друга просторија, што ќе го направи пофлексибилен за употреба. ? [3 Потсетници] Поддржете 3 типа потсетници, можете да изберете потсетници за вибрации, звук или звук + вибрации за да ве потсетат да го разбудите вашето дете и да го водите да оди во тоалет. Обезбедете сува и удобна ноќ за спиење. ? [USB Полнење и Пренослив]и предавателот и приемникот имаат вградени литиумски батерии на полнење кои можат да се полнат истовремено преку куќиштето за полнење. Кога не се полни, куќиштето може да се користи како кутија за складирање, што го олеснува складирањето и носењето на алармот за мокрење во кревет. Ефикасен и удобен за употреба дома или за време на патувањето. ? [Лесен За Употреба] Едноставно прицврстете го предавателот долж работ на долната облека и тој ќе го следи статусот на мочање на вашето дете и безжично ќе ја испрати пораката за предупредување до приемникот, едноставна и лесна за употреба. Одлично за обука во тоалет и помага при проблеми со мокрење во кревет. ? [Широко Користен] Погоден За длабоки прагови, момчиња, девојчиња, ноќни пациенти со енуреза, постари лица или луѓе кои не можат да се грижат за себе.

Specification:
Product name:
Bedwetting Alarm
Material:
ABS
Charging voltage:
5V 1A
Charging time:
40-60 minutes
Effective range:
10-20M
Transmitter battery:
55mAh
Receiver battery:
300mAh
Emitter size:
4 x 2.7 x 1.3cm
Receiver size:
6.5 x 5 x 1.5cm
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Поврзани производи..