• Свеж
Комплет Цевки Од Метален Крин зоук Со Прилив На Скимер За Крин и Одлив На Крин, Цевка За Одлив Од Нерѓосувачки Челик Од Површински Скимер Поставена Со 2 Акрилни Држа?
zoom_in

Комплет Цевки Од Метален Крин зоук Со Прилив На Скимер За Крин и Одлив На Крин, Цевка За Одлив Од Нерѓосувачки Челик Од Површински Скимер Поставена

DEN 676.80

Стока
check Во продавницата

●Скимер за површина На цевки Од Нерѓосувачки ЧЕЛИК од Нерѓосувачки ЧЕЛИК 304 е изработен од нерѓосувачки челик, кој е силен, отпорен на ' рѓа и корозија и помага да се обезбеди постојан проток на вода во сите области на аквариумот Аквариумската метална влезна излезна цевка поддржува ротација од 360 степени, лесно може да ја прилагоди насоката на протокот на вода. €ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН quarium цевка од крин од Нерѓосувачки челик му дава на вашиот аквариум елегантна линија на кривина. Држачот за монтирање е дизајниран за аквариуми без рамка. Акватиумскиот површински скимер е постојано поставен на површината, ефикасно ги отстранува површинските ѓубриња за да ја одржува водата чиста и да помогне во фотосинтезата на водните растенија. €ЛЕСНО ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ●влезната излезна цевка Од Аквариум од Нерѓосувачки челик е прилагодлива над површината на водата, лесна и удобна за ракување, дното е отстранливо и лесно се чисти. Овој крин цевка-скимер е изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик 304, кој никогаш не е ' рѓа, издржлив и долг работен век. ●БЕЗБЕДНА ЗА УПОТРЕБА цевката од аквариумски метален крин е управувана од протокот на вода за да го ротира пловиот филм за отстранување на маслото, избегнувајќи вдишување и филтрирање на риби и ракчиња, побезбеден и поинтимен за употреба. Лесен за расклопување и склопување, лесен за одржување и чистење. Стапката на проток на површината на водата може да се прилагоди со ротирање на долниот дел. 100% ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ ние Сме многу сигурни во квалитетот на Овој Сет и обезбедуваме гаранција или враќање на средствата за тоа. Ве молиме слободно стигнете до нас доколку имате какви било прашања во врска со вашето купување. На секој клиент му ветуваме 100% задоволство од купувањето, слободно стигнете до нас доколку имате какви било прашања во врска со вашето купување. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : металниот скимер за површина на цевки од крин е изработен од нерѓосувачки челик 304, кој е силен, ' рѓа и ужасен и помага да се обезбеди постојан проток на вода во сите области на аквариумот. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : аквариумската цевка од крин од нерѓосувачки челик му дава на вашиот аквариум елегантна линија на кривина. Држачот за монтирање е дизајниран за аквариуми без рамка. ЛЕСНО ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ : влезната цевка Од Не ' рѓосувачки челик од Аквариум е прилагодлива над површината на водата, лесна и удобна за ракување, дното е отстранливо и лесно се чисти.

Item Type:
AquariumMetal LilyPipe
Material:
Stainless Steel, Acrylic
Package List:
1 x Outflow Stainless Steel Water Pipe :
1 x Inflow Stainless Steel Water Pipe:
2 x Acrylic Fixing Frame :
8 x Acrylic Screw :
1 x Stainless Steel Degreasing Film Fittings :
1 x Acrylic Float Fittings:
Note:
1. Proper commissioning of the water flow will not cause the filter barrel to draw air and collect gas.:
2. Adjust the fence at the bottom of the water inlet, which will not affect the total inlet flow of the filter barrel.3. Stainless steel lily pipes are virtually maintenance free, as algae and dirt buildup inside are invisible and only need to be cleaned when flow is impeded.:
4.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..