• Свеж
Ноктите Уметност Лагер, Ноктите Уметност Лагер Четка, Мека Коса Црвено Дрво Пол Тркалезна Глава Ноктите Цртање Пенкало Ноктите Уметност Дизајн Пенкало Сликарство
zoom_in

Ноктите Уметност Лагер, Ноктите Уметност Лагер Четка, Мека Коса Црвено Дрво Пол Тркалезна Глава Ноктите Цртање Пенкало Ноктите

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

БАРЕЛ ОД ЛЕГУРА : бурето со четка за сликање уметност за нокти е изработено од висококвалитетен легиран материјал, не е лесно да се деформира, потрајни од косата од визон, доволно меки за да ја извајаат и обликуваат секоја форма и големина на ноктите, да нацртаат дизајн на цвет и шема на врвот на ноктите Мал и Пренослив : пенкалото за цртање нокти е компактно и лесно за носење и складирање за да можете да го користите во секое време, насекаде. Лесен За Употреба бурето на четката за уметност за нокти за маникир го има бројот отпечатен на неа, со кој е лесен за ракување. МАЛА и ПРЕНОСЛИВА : оваа четка за уметност за нокти е компактна, лесна за носење и складирање, можете да ја користите во секое време и насекаде, погодна за салон за нокти и домашна употреба, исто така можете да ја понесете со вас кога патувате, совршен подарок за вашите пријатели кои сакаат дизајн на уметност за нокти. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : барелот на четката за нокти е отпечатен со броеви за лесно ракување, лесен и удобен, лесен за држење за цртање и непречена примена, погоден за да креирате 3Д обрасци, решетки или цвеќиња. Најлонска Коса : четката за лагер за нокти користи врвна најлонска коса, која има одлична полимеризација, не е лесно да се отстрани косата и има подобар ефект на употреба. Кофа со пенкало од легура : кофата со пенкало на четката за лагер за уметност за нокти е изработена од материјал од премиум легура, кој не е лесен за ' рѓа, не е лесен за деформација и потрајни од косата од визон. Столб од црвено дрво : столбот на четката за лагер за нокти е изработен од врвно црвено дрво за издржливост, отпорност на корозија и долг работен век.

Item Type:
NailArtLinerBrush
Material:
Redwood, Nylon Hair, Alloy
Size:
Approx. 16.3cm/6.4in
Specification:
#8
About how to care for nail pens:
1. After receiving the nail pen, please wash it with cleaning water before use to remove the sealing glue and awaken the soft bristles:
2. Manicurists have the habit of trimming brushes, if you want the painter pen or thread drawing pen to be thinner, you can trim it yourself:
3. After use, please try to keep the brush clean and maintain the function of the product so as not to affect the next use:
Package List:
1 xNail Art Liner Brush:
Note:
Please allow some error in manual measurement.:

Поврзани производи..