• Свеж
ЏАНГЖИЈУА САМ Организатор На Чевли Тесен Стоење, Кутии За Складирање Чевли Пластични Редење, Кабинет За Складирање Чевли Заштеда На Простор за Влез, Ходник и Плака?
zoom_in

ЏАНГЖИЈУА САМ Организатор На Чевли Тесен Стоење, Кутии За Складирање Чевли Пластични Редење, Кабинет За Складирање Чевли Заштеда

DEN 1468.80

Стока
check Во продавницата

●Цврста Структура : панелот е изработен од висококвалификуван еколошки материјал од смола, отпорен на прашина, водоотпорен и лесен за чистење, може да се користи долго време без доделување или деформирање ●Големина : Секоја голема коцка може да собере 4 пара чевли или да ја отстрани средната преграда може да собере 2 пара чизми. Совршен е за чување чевли на влезови, гардероби, плакари, студентски домови, гаражи и други места. ●Дизајн на редење : можете да го прилагодите обликот на организаторот на чевли, според зголемувањето на бројот на чевли, можете да користите повеќе за складирање или проширување и издолжување. Отворениот дизајн без врати ви олеснува да ги идентификувате и земете чевлите. ●Лесен за Инсталирање : овој организатор на решетката за чевли не бара никакви алатки за инсталирање, само вметнете го панелот во долниот крај на конекторот и лесно може да се отстрани. ●Мултифункционален : средната партиција може да се расклопи и може да се користи за чување чизми. Може да се користи и за чување облека, чанти, додатоци, Цд-А, играчки итн. ●Цврста Структура : панелот е изработен од висококвалификуван еколошки материјал од смола, отпорен на прашина, водоотпорен и лесен за чистење, може да се користи долго време без доделување или деформирање. ●Големина : Секоја голема коцка може да собере 4 пара чевли или да ја отстрани средната преграда може да собере 2 пара чизми. Совршен е за чување чевли на влезови, гардероби, плакари, студентски домови, гаражи и други места. ●Дизајн на редење : можете да го прилагодите обликот на организаторот на чевли, според зголемувањето на бројот на чевли, можете да користите повеќе за складирање или проширување и издолжување. Отворениот дизајн без врати ви олеснува да ги идентификувате и земете чевлите. ●Лесен за Инсталирање : овој организатор на решетката за чевли не бара никакви алатки за инсталирање, само вметнете го панелот во долниот крај на конекторот и лесно може да се отстрани.

Поврзани производи..