• Свеж
Интимни/Приватни Отстранување На Влакна Крем За Несакани Влакна Во Пазувите, Приватни Делови, Срамни &засилувач; Бикини Област, Безболна Беспрекорна Депилација Кр?
zoom_in

Интимни/Приватни Отстранување На Влакна Крем За Несакани Влакна Во Пазувите, Приватни Делови, Срамни &засилувач; Бикини Област,

DEN 158.40

Стока
check Во продавницата

Кремот За Отстранување На Влакна За Нега на кејт за Мажи и Жени може брзо, благо и ефикасно да ги отстрани влакната од телото Специјално дизајниран за груби влакна на телото. Направете косата да падне безболно, ефикасно го инхибира повторното растење на косата и цврстите фоликули на косата. По употребата, кожата е особено мазна и нежна. ИНТИМНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА ЗА ЖЕНИ и МАЖИ - крем за отстранување на влакна во бикини за жени кои сакаат да постигнат безболно отстранување на влакна. Чувајте ги вашите интимни области без коса со нежен метод на ширење и стружење. Нежен и Безбеден за СИТЕ ТИПОВИ КОЖА - Кејт Нега Интимен/Приватен Крем За Отстранување На Влакна Со чувствителна формула е доволно нежен за сите интимни/приватни области, вклучувајќи пазуви, срамна област и бикини, како и други делови од телото, како што се рацете, градите, нозете и погоден за сите видови типови на тело. Нема повеќе жилет или депилација изгори!. СИГУРНА ФОРМУЛА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА на ТЕЛОТО-кремот За отстранување на влакна Во бикини за приватна област ја отстранува косата, ја навлажнува и ја штити вашата кожа. Едноставен и лесен за употреба, совршен крем за отстранување на влакна за секого. 100% ЗАДОВОЛСТВО : нашата цел е 100% задоволство на клиентите. Вие сте Поддржани Од Нашите 30 Дена, Без Проблеми,Без Прашања Поставени 100% Пари Назад.

Поврзани производи..